Τρομερή ανατροπή Μπάρτι στη Στουτγκάρδη (vid)

Πραγματοποιώντας μια φοβερή ανατροπή στο τέλος της αναμέτρησης της κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα για τα προημιτελικά του Porche Grand Prix Open, η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι, έμεινε “ζωντανή” στη Στουτγκάρδη.

Η 25χρονη τενίστρια έμεινε αρχικά με σετ πίσω αλλά και με 3-5 πίσω στο τρίτο σετ κόντρα στην 29χρονη Τσέχα, βρήκε όμως την καρδιά πρωταθλήτριας για να πραγματοποιήσει μία φοβερή ανατροπή και να κερδίσει τελικά την Πλίσκοβα

με 2-6, 6-1, 7-5.

Τρομερό το τέλος της αναμέτρησης με την Πλίσκοβα να σώζει 4 break points σερβίροντας για το ματς στο 5-4 του τρίτου σετ αλλά η πεισματάρα Μπάρτι έκανε τελικά το καθοριστικό break που οδήγησε σε “κατηφόρα” την Τσέχα καθώς έχασε τα τελευταία 4 games της αναμέτρησης.

Εκτός έμεινε η υπερασπίστρια Πέτρα Κβίτοβα

Η 31χρονη Τσέχα ηττήθηκε στα τρία σετ από την Ελίνα Σβιτολίνα, 6-7(4), 7-5, 6-2 η οποία έσωσε δύο match points της Κβίτοβα στο δεύτερο σετ μετά από τρομερή προσπάθεια.

Η Σβιτολίνα χρειάστηκε να σώσει match point, στο σερβίς της, τόσο στο 5-3 όσο και στο 5-4 του δεύτερου σετ και φυσικά, άπαξ και ισοφάρισε τον προημιτελικό, είχε το πάνω χέρι στο πνευματικό κομμάτι και ολοκλήρωσε θεαματικά την ανατροπή της.

Στα ημιτελικά του Σαββάτου, παίζει κόντρα στην Μπάρτι με την οποία έπαιξαν πρόσφατα ημιτελικά στο Μαϊάμι.

Στις “4” του Porsche Open προκρίθηκε πολύ πιο άνετα και η Σιμόνα Χάλεπ που απέκλεισε με 6-1, 6-4 την Κατερίνα Αλεξάντροβα.

PORSCHE GRAND PRIX SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Τρομερή ανατροπή Μπάρτι στη Στουτγκάρδη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα