Τόνι Ναδάλ: “Ο Τζόκοβιτς θα ανακάμψει σύντομα”

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, μίλησε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και για το όσα έγιναν στον τελικό του US Open, δείχνοντας εκπληκτικός από την πνευματική κατάρρευση του Σέρβου, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι ο Νο1 του κόσμου θα ανακάμψει. 

“Το τεράστιο βάρος όλων όσων διακυβεύονταν για εκείνον δεν του επέτρεψαν να αντιδράσει στο εκπληκτικό παιχνίδι του Μεντβέντεφ.”, τόνισε ο Ναδάλ.

“Πρέπει να ομολογήσω ότι με εξέπληξε το γεγονός που είχε επηρεαστεί τόσο. Μπορεί να είναι λόγο πιο… ανθεκτικός το τελευταίο διάστημα,

αλλά όλοι γνωρίζουμε την τεράστια ικανότητα που διαθέτει προκειμένου να αντέχει σε στιγμές μέγιστης έντασης, βγάζοντας στο κορτ δύναμη και συγκέντρωση.”

“Σαφώς και οι προπονητές μπορούν να προετοιμάσουν τους παίκτες για τις ανάγκες του κάθε αγώνα, έτσι ώστε οι παίκτες να παρουσιαστούν βελτιωμένη τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και στη φυσική κατάσταση.”

“Υπάρχει όμως και κάτι που δεν μπορεί να ελέγχεται πάντα. Κι αυτά είναι τα συναισθήματα σε ορισμένες στιγμές ενός αγώνα ή στη προκειμένη περίπτωση στην καθοριστική στιγμή μιας ολόκληρης αθλητικής καριέρας.”

Ωστόσο, παρά τη χαμένη ευκαιρία για το Calendar Slam, ο Τόνι Ναδάλ εμφανίστηκε αισιόδοξος στο ότι ο Τζόκοβιτς θα καταφέρει να το αφήσει πίσω το και ότι θα ανακάμψει σύντομα.

 “Αναμφίβολα αυτή η ήττα ήταν οδυνηρή για τον Τζόκοβιτς, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει σύντομα.”

The post Τόνι Ναδάλ: “Ο Τζόκοβιτς θα ανακάμψει σύντομα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα