Το σώμα του τον “προδίδει” όλο και πιο συχνά

20:00 4/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκλείστηκε πρόωρα από ακόμα ένα Αμερικανικό Όπεν αναφέροντας πως υπήρχαν ενοχλήσεις στην πλάτη του, δίχως να τις χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία…

Ακόμα ένα Αμερικανικό Όπεν ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Ρότζερ Φέντερερ…

Ο 38χρονος τενίστας φαινόταν πως είχε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης μετά τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ τον υποχρέωσε σε μια οδυνηρή ήττα, την πρώτη του σε οκτώ αναμετρήσεις με τον Βούλγαρο.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, ο “Μαέστρος” αποκάλυψε πως αντιμετώπισε

όλη την εβδομάδα προβλήματα με την πλάτη και το λαιμό του δίχως να αποδώσει σε αυτά τα αίτια της ήττας του.

Ωστόσο, είναι γεγονός πλέον ότι στην ηλικία των 38 ετών, αλίμονο, το σώμα του αρχίζει να τον “προδίδει” όλο και συχνότερα ενώ παράλληλα οι “κακές” του μέρες έρχονται επίσης συχνότερα.

Μην ξεχνάμε ότι και στους δύο πρώτους του αγώνες στο US Open, δεν έπαιξε καλά και αν το επίπεδο των αντιπάλων του ήταν υψηλότερο, πιθανώς να είχε αποκλειστεί και νωρίτερα.

Προσθέστε σε όλα αυτά και την απογοήτευση που σίγουρα υπάρχει ακόμα μετά την τραγική απώλεια του Wimbledon και ολοκληρώνεται το παζλ μίας δύσκολης περιόδου για τον “Βασιλιά” που και μόνο που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο στα 38 του, είναι φυσικά ένα τεράστιο κατόρθωμα.

Ελπίζουμε να τον δούμε υγιή και πιο χαλαρό ασφαλώς στο επικείμενο Laver Cup και ας ελπίσουμε το σώμα του να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί η απουσία του από το άθλημα θα είναι ένα τεράστιο “χτύπημα” στην απήχηση και στο μάρκετινγκ του τένις.

Κώστας Αϊτάκης

The post Το σώμα του τον “προδίδει” όλο και πιο συχνά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα