Το προκλητικό unfair play της Κόλινς στην Σάκκαρη – VIDEO

13:12 5/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Ντανιέλ Κόλινς κέρδισε έναν πολύ κρίσιμο πόντο με την βοήθεια του φιλέ στο τρίτο σετ του ημιτελικού κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ, αλλά αντί να ζητήσει συγγνώμη από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, επέλεξε να πανηγυρίσει επιδεικτικά με τις γροθιές της, φωνάζοντας: “Come On”!

Σίγουρα οι παλμοί σε τέτοιου είδους καταστάσεις είναι πάρα πολλοί. Σίγουρα, μέσα σε ένα γεμάτο ενέργεια παιχνίδι, μόνο απίθανο δεν είναι να εκφραστείς υπερβολικά κάποτε. Η Ντανιέλ Κόλινς όμως, μάλλον… το παράκανε.

Η Αμερικανίδα κέρδισε έναν πολύ κρίσιμο πόντο στις αρχές του τρίτου σετ του μεγάλου ημιτελικού κόντρα στην Ελληνίδα πρωταθλήτριας μας στο Σαν Χοσέ με την βοήθεια του φιλέ, όμως η αντίδρασή της στην συνέχεια, ήταν απογοητευτική.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη, ή έστω απλά να σηκώσει την ρακέτα της ως δείγμα σεβασμού, όπως είθισται άλλωστε σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, η ίδια επέλεξε να πανηγυρίσει προκλητικά, υψώνοντας τις γροθιές της και φωνάζοντας επιδεικτικά “Come On”.

Βέβαια, της βγήκε… ξινή η συγκεκριμένη αντίδραση, μιας και η Μαρία Σάκκαρη δεν πτοήθηκε, αν και προς στιγμήν όπως φαίνεται και από τον τηλεοπτικό φακό έμεινε έκπληκτη από αυτήν την αντίδραση, και γύρισε την αναμέτρηση κερδίζοντας το πολύ σημαντικό αυτό ματς στο τέλος.

Δείτε την εν λόγω φάση από το 08:23 μέχρι το 8:42 του συγκεκριμένου βίντεο:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το προκλητικό unfair play της Κόλινς στην Σάκκαρη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα