Το πιο απίστευτο συναίσθημα, να κερδίζεις τον Ρότζερ! – VIDEO

Ο Μπορνα Τσόριτς δεν επέτρεψε στον Φέντερερ να κάνει το Decima στο Gerry Weber Open και χαρακτήρισε την πιο απίστευτη εβδομάδα της ζωής του, αυτή στο Χάλε…

Φοβερά πράγματα έκανε ο Μπορνα Τσόριτς αυτή την εβδομάδα στο Βεστφάλεν.

Με την “καλημέρα” στο τουρνουά, ο 21χρονος Κροάτης έδειξε τις προθέσεις του κερδίζοντας εύκολα (6-1, 6-4) τον περσινό φιναλίστ του θεσμού Αλεξάντερ Ζβερέφ. Ακολούθησαν οι νίκες κόντρα στους Μπάσιλαβιλι, Σέπι και Άγκουτ, πριν συναντήσει στον τελικό τον κάτοχο εννιά τίτλων στο Χάλε και κορυφαίο τενίστα

όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τσόριτς, με θάρρος, θράσος και καθαρό μυαλό, κέρδισε με 7-6 (6), 3-6, 6-2 τον “Βασιλιά” κατακτώντας τον δεύτερο και σπουδαιότερο μέχρι στιγμής τίτλο της καριέρας του.

Πριν από αυτή την εβδομάδα, ο σκληροτράχηλος τενίστας από το Ζάγκρεμπ, μετρούσε μόλις δυο νίκες σε εννιά εμφανίσεις στο γρασίδι.

“Ήταν η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Έπαιξα πολύ καλό τένις καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, σέρβιρα πολύ καλά σήμερα και γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μου εδώ στο Χάλε.

Νομίζω πως σέρβιρα καλύτερα από ποτέ στον τελικό, ένιωθα μεγάλη αυτοπεποίθηση και χτυπούσα εκεί ακριβώς που ήθελα την μπάλα. Μακάρι να συνεχίσω να σερβίρω με αυτόν τον τρόπο.

Στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ νομίζω πως ήμουν λίγο τυχερός αφού έσωσα πρώτα δυο σετ πόιντς του Φέντερερ και μετά έκανα το 1-0.

Είναι το πιο απίστευτο συναίσθημα που έχω ζήσει. Κέρδισα τον Φέντερερ τον οποίον θαυμάζω τόσο πολύ. Μικρός, έβλεπα τους αγώνες του στην τηλεόραση μαζί με την μητέρα μου και τον πατέρα μου. Είναι φοβερό”, δήλωσε ο Τσόριτς αμέσως μετά.

Ο Κροάτης κέρδισε έτσι 500 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ από την κατάκτηση του τίτλου και σημείωσε ρεκόρ καριέρας φτάνοντας στο Νο21 του κόσμου αυτήν την εβδομάδα. Επίσης έγινε πλουσιότερος και κατά 427.590 €.

“Ο Τσόριτς έπαιξε πολύ ποιοτικό τένις στο τέλος του πρώτου σετ και στο 3ο, δεν έριξε το επίπεδό του ποτέ, ήταν ατυχές ματς για μένα, αλλά τα συγχαρητήρια πηγαίνουν στο Μπορνά που βγήκε εκεί έξω και έπαιξε ένα πολύ δύσκολο ματς», δήλωσε από την πλευρά του ο Φέντερερ.

GERRY WEBER ΟPEN DRAW

The post Το πιο απίστευτο συναίσθημα, να κερδίζεις τον Ρότζερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα