Το Παλέρμο κινδυνεύει να χάσει τη Χάλεπ

Το επερχόμενο Ladies Open στο Παλέρμο της Ιταλίας, είναι πολύ πιθανόν να στερηθεί τη σημαντικότερη συμμετοχή του draw μετά την απόφαση της Ιταλικής κυβέρνησης να επιβάλλει υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε όσους εισέρχονται στη χώρα, προερχόμενοι από Ρουμανία και Βουλγαρία.

Όπως δήλωσε την Παρασκευή (24/07) ο Υπουργός Υγείας της Ιταλίας, Ρομπέρτο Σπεράνζα, άτομα που βρίσκονταν στην Ρουμανία και την Βουλγαρία τις προηγούμενες ημέρες, θα

μπουν σε καραντίνα.

Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από αυτή την εξέλιξη, πολύ δύσκολα θα ταξιδέψει στο Παλέρμο για το 31st Ladies Open που ξεκινάει στις 03 Αυγούστου και σηματοδοτεί την επιστροφή του WTA Tour στη δράση, μετά από 5 ολόκληρους μήνες.

Ο διευθυντής των αγώνων, Ολιβιέρο Πάλμα, είπε ότι οι διοργανωτές έχουν γράψει επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού ζητώντας να εξαιρεθούν από την καραντίνα, αθλήτριες που παίρνουν μέρος στο τουρνουά.

“Αυτή η διάταξη θα τιμωρούσε μια παίκτρια όπως η Σιμόνα Χάλεπ, Νο2 του κόσμου και κάτοχος του τίτλου στο Wimbledon η οποία δεν θα μπορούσε πλέον να συμμετάσχει στο τουρνουά του Παλέρμο” ανέφερε ο Πάλμα.

The post Το Παλέρμο κινδυνεύει να χάσει τη Χάλεπ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα