Το παιχνίδι της ζωής της

09:30 9/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ίσως στη σημαντικότερη στιγμή της επαγγελματικής της καριέρας, η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Τετάρτη την υπερασπίστρια του τίτλου στο Γαλλικό Όπεν, Ίγκα Σφιόντεκ για τα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στα Παριζιάνικα courts προερχόμενη από δύο μεγάλες νίκες επί των 14-Ελισέ Μέρτενς και 4-Σοφία Κένιν και θα αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό της σε Major τουρνουά, στην 21η της συμμετοχή.

Αντίπαλός

της στο κεντρικό court του Roland Garros (14:00GR-ΕΡΤ 3), η κάτοχος του τροπαίου και η τενίστρια με τη μεγαλύτερη εξέλιξη τον τελευταίο χρόνο, Ίγκα Σφιόντεκ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στo WTA Tour.

H 20χρονη Πολωνή, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει χάσει ακόμα σετ στη διοργάνωση με νίκες επί υπολογίσιμων αντιπάλων (Πέτερσον, Κόνταβέιτ και Κόστιγιουκ) και σίγουρα είναι το φαβορί στον αγώνα με τη Σάκκαρη, όμως η Μαρία έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα βάλει με τις κορυφαίες του κόσμου.

Στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, η Κόρι Γκοφ αντιμετωπίζει την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, στην πρώτη τους παρουσία σε προημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν και οι δύο πρώτοι προημιτελικοί των ανδρών, όπου Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκονται μια νίκη μακριά από τον τιτάνιο ημιτελικό τοςυ στο Παρίσι.

Αρχικά, ο Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν (16:00GR), έχοντας ρεκόρ 10-1 απέναντι στον ταχύτατο Αργεντινό.

Ο 35χρονος Ισπανός βρίσκεται τρεις νίκες από τον 14ο τίτλο του στο Παρίσι και το 21ο Grand Slam της καριέρας του, με τον οποίον θα ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ στις κατακτήσεις Major τίτλων.

Στο βραδινό session (21:00GR), ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δύσκολο έργο απέναντι σε έναν ακόμη Ιταλό. Μετά το θρίλερ με τον Λορένζο Μουζέτι, ο κορυφαίος στον κόσμο θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι, Νο9 του ταμπλό, μόλις στη δεύτερη συνάντησή τους στο tour.

Το 2019, στο ATP Finals του Λονδίνου, ο Νόλε είχε κερδίσει εύκολα τον Μπερετίνι στη φάση των ομίλων.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (09/06):

Court Philippe Chatrier:

12:00 Cori Gauff [24] v. Barbora Krejcikova ERT SPORTS
14:00 Maria Sakkari [17] v. Iga Swiatek [8] ΕΡΤ 3
16:00 Rafael Nadal [3] v. Diego Schwartzman [10] ERT SPORTS
21:00 Novak Djokovic [1] v. Matteo Berrettini [9] ERT SPORTS

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Το παιχνίδι της ζωής της appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα