Panda Padel Courts: Το νέο στέκι για Padel στην Αθήνα

13:22 9/5/2022 - Πηγή: Tennis24

Ένας φανταστικός χώρος που θα γίνει σύντομα ακόμα πιο εντυπωσιακός, έχει δημιουργηθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, στην περιοχή του Ρέντη.

Το Panda Padel Courts είναι ένα νεόκτιστο κλαμπ για το ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα του Padel και καλύπτει κάθε ανάγκη ώστε να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ.

Τρία τελευταίας τεχνολογίας γήπεδα Padel σας περιμένουν στο Village

Shopping & More, εντός του εμπορικού μπλοκ δίπλα από τον ομώνυμο παιδότοπο Panda Family Park που επί χρόνια έχει αναλάβει τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων παιδιών.

Στα άμεσα σχέδια των εγκαταστάσεων, είναι η δημιουργία τριών επιπλέον γηπέδων Padel που θα μετατρέψει το Panda Padel Club σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ Padel στην Ελλάδα.

Στο φιλόξενο κλαμπ πραγματοποιούνται και μαθήματα Padel (ατομικά ή σε γκρουπ) με έμπειρους και πιστοποιημένους προπονητές που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε πιο γρήγορα το παιχνίδι σας.

Το Panda Padel Club διαθέτει επίσης έναν εντυπωσιακό χώρο, τόσο για την παρακολούθηση αγώνων όσο και για τη διασκέδαση και χαλάρωση μετά από έναν απαιτητικό αγώνα. Διατίθενται, επίσης, αποδυτήρια με φοριαμούς για κάθε αθλητή, έτσι ώστε να μπορείτε να ασφαλίσετε τα ρούχα και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Η χρήση του ντουζ βρίσκεται επίσης στη διάθεσή σας, πριν ή μετά από κάθε αγώνα.

Photogallery

Για περισσότερες πληροφορίες

Panda Padel Courts
Θηβών 22, Αγιος Ιωάννης Ρέντη
697 944 3255 | 210 49111 33
https://pandapadelcourts.gr/
[email protected]

The post Panda Padel Courts: Το νέο στέκι για Padel στην Αθήνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα