Το μήνυμα του προέδρου της Σερβίας για Τζόκοβιτς

11:12 6/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούσιτς αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του στα social media, την επικοινωνία του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον οποίον εξέφρασε τη συμπαράσταση τόσο του ίδιου, όσο και του σέρβικου λαού. 

“Μόλις επικοινώνησα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Είπα στον Νόβακ πως όλοι η Σερβία είναι μαζί του και πως οι σέρβικες Αρχές παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει η παρενόχληση στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου. Σύμφωνα με όλους τους νόμους του διεθνούς και δημόσιου δικαίου

η Σερβία θα παλέψει για τον Τζόκοβιτς για τη δικαιοσύνη και την αλήθεια. Εξάλλου ο Νόβακ είναι δυνατός και το ξέρουμε όλοι αυτό.”, ανέφερε ο Σέρβος πρόεδρος. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Η σχέση Βούσιτς και Τζόκοβιτς είναι εξαιρετικές κάτι που φάνηκε και το καλοκαίρι του 2020 με το τουρνουά Adria Tour, που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο αδερφός του, χωρίς να παρθεί κανένα πρωτόκολλο υγείας με αποτέλεσμα την έξαρση του ιού σε Σερβία και Κροατία. 

Και τότε, όπως και τώρα ο Βούσιτς είχε ταχθεί στο πλευρό του Τζόκοβιτς, παίρνοντας ολοκληρωτικά την ευθύνη πάνω του. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παραμείνει στην Αυστραλία, τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα (10/1), μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του Australian Open, όπου και έχει οριστεί η ακρόαση των δικηγόρων του. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Το μήνυμα του προέδρου της Σερβίας για Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα