Το Red Bull του Ντομινίκ Τιμ που προκάλεσε αντιδράσεις! – VIDEO

18:58 4/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Σε περιπέτειες έμπλεξε ο Ντομινίκ Τιμ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Σούμιτ Ναγκάλ για τον 2ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Και όχι τόσο λόγω της αντίστασης του αντιπάλου του τον οποίο και κέρδισε ελεγχόμενα στα τρία σετ αλλά λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε στους διοργανωτές το γεγονός ότι ο Αυστριακός έπινε από ένα κουτάκι Red Bull (που είναι και σπόνσορας του Αυστριακού) κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων!

Τα

ενεργειακά ποτά δεν απαγορεύονται κατά τη διάρκεια των αγώνων ως κομμάτι του αντι-ντόπινγκ και ο Τιμ πιστεύει ότι όλο το περιστατικό έγινε για καθαρά διαφημιστικούς λόγους μιας και το Red Bull δεν είναι σπόνσορας του US Open.

“Ήθελαν να πάρουν το Red Bull από μένα και να πάνε να το βάλουν σε ένα πλαστικό κυπελλάκι και να μου το φέρουν δίχως εγώ να βλέπω την όλη διαδικασία. Δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνούσα σε κάτι τέτοιο. Τρελαίνονται, υποτίθεται, για το αντι-ντόπινγκ και από την άλλη θα μου έφερναν ένα κυπελλάκι με άγνωστο περιεχόμενο για μένα”.

“Με εκνεύρισε η όλη συμπεριφορά αν και δεν πρόκειται φυσικά να το αφήσω να με επηρεάσει” ανέφερε ο 27χρονος Αυστριακός”.

Για την ιστορία, τελικά ο ίδιος ο Τιμ άδειασε το περιεχόμενο του Red Bull σε ένα κυπελλάκι που του δόθηκε ενώ ένα ball boy προσπαθούσε εναγωνίως να κρύψει το label της εταιρείας…

Thiem FINALLY got his Red Bull in a cup.

However, the USTA-guy is doing everything in his power not to show the label. Lol. pic.twitter.com/PexGXxGJmM

— Alex Theodoridis (@AlexTheodorid1s) September 3, 2020

Κώστας Αϊτάκης

The post Το Red Bull του Ντομινίκ Τιμ που προκάλεσε αντιδράσεις! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα