Της ανατροπής στη Νέα Υόρκη

Ανυπεράσπιστος μένει ο τίτλος στο New York Open, με τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς να κλείνει το μάτι προς το τρόπαιο

Συναρπαστικά ματς την Παρασκευή στην  Nassau Veterans Memorial Coliseum και τέσσερις ανατροπές στα προημιτελικά του Long Island.

Ο Τζέισον Τζουνγκ συνέχισε την εξαιρετική του παρουσία, προερχόμενος από τα προκριματικά, αποκλείοντας τον κάτοχο του τίτλου και Νο3 του ταμπλό, Ρέιλι Όπελκα ενώ ο

Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ανέτρεψε το προβάδισμα του Ούγκο Ουμπέρ, παραμένοντας στο κυνήγι του πρώτου ATP τίτλου της καριέρας του.

Ο 20χρονος Σέρβος, Νο6 του ταμπλό, μετά την απώλεια του εναρκτήριο σετ, βελτίωσε πολύ το σερβίς του και κατάφερε να επικρατήσει με 3-6, 6-2, 6-4 του Γάλλου, παίρνοντας το εισιτήριο για τον δεύτερο φετινό του ημιτελικό, μετά από αυτόν στην Ντόχα την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς.

Εκεί, ο Κετσμάνοβιτς θα αντιμετωπίσει το Νο8 της διοργάνωσης, Κάιλ Έντμουντ, με τον Βρετανό να πετυχαίνει πολύ δύσκολη νίκη με ανατροπή 3-6, 6-2, 7-6(5) επί του Σουνγού Κουόν.

Στον άλλο ημιτελικό του Σαββάτου θα αγωνιστεί ο Τζέισον Τζουνγκ με τον Άντρεα Σέπι.

Ο Τζουνγκ πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του, επικρατώντας με 5-7, 6-4, 6-4 του Ρέιλι Όπελκα και θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του, απέναντι στον Αντρέα Σέπι που επίσης χρειάστηκε ανατροπή με 6-7(2), 6-4, 6-1 επί του Τζόρνταν Τόμπσον.

NEW YORK OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Της ανατροπής στη Νέα Υόρκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα