Τιμ: “Σαν να επιστρέφω στο σπίτι” – VIDEO

Ενθουσιασμένος που επιστρέφει στο χώμα ο Ντόμινικ Τιμ, αγωνιζόμενος στο ATP 500 τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέϊρο

Μετά την ήττα του στον τελικό του Australian Open από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντόμινικ Τιμ επιστρέφει στο ATP Tour, παίρνοντας

μέρος στο χωμάτινο τουρνουά Rio Open στη Βραζιλία.

Ο 26χρονος Αυστριακός, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, πρόκειται να αγωνιστεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στο χωμάτινο swing της Λατινικής Αμερικής και παραδέχθηκε ότι δεν είναι πρόβλημα για τον ίδιο να παίξει στο χώμα αν και ακολουθούν τα δύο σπουδαία Masters σε σκληρή επιφάνεια, στο Indian Wells και το Μαϊάμι.

“Για μένα δεν είναι πρόβλημα να παίξω στο χώμα μια ή δύο εβδομάδες και μετά να γυρίσω σε hard courts. Νιώθω σαν στο σπίτι μου στο χώμα. Μου αρέσει η επιφάνεια και μου αρέσει το κλίμα εδώ στη Νότια Αμερική. Είναι εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις εδώ, έχω κερδίσει τον τίτλο στο Ρίο και δύο φορές στο Μπουένος Άιρες οπότε μου είναι πολύ εύκολο να επιστρέφω εδώ” είπε το Νο1 του ταμπλό.

Στον 1ο γύρο του Rio Open, ο Τιμ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον wild card Βραζιλιάνο, Φελίπε Μελιγκένι Ροντρίκεζ Άλβες, Νο170 στον κόσμο ενώ σίγουρα θα έχει και στο μυαλό του την άνοδο στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπερνώντας τον Ρότζερ Φέντερερ, κάτι που θα συμβεί αν φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Είναι το πρώτο τουρνουά μετά την ήττα από τον Τζόκοβιτς στον συγκλονιστικό τελικό της Μελβούρνης, με τον Τιμ να παραδέχεται την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ωστόσο μετά από μερικές μέρες, κράτησε μόνο τα θετικά από την παρουσία του στην Αυστραλία.

“Νιώθω υπέροχα για την απόδοσή μου στη Μελβούρνη. Ήταν δύο φοβερές εβδομάδες, κερδίζοντας τρεις Top10 αντιπάλους ενώ στον τελικό έχασε 6-4 στο 5ο από τον Νόβακ. Φυσικά και απογοητεύτηκα πολύ, όμως μόλις πέρασε λίγος καιρός, κατάλαβα ότι ήταν ένα σπουδαίο ξεκίνημα στη σεζόν. Ελπίζω να συνεχίσω στην ίδια φόρμα” είπε ο κάτοχος 16 τίτλων ATP, 10 εκ των οποίων στο χώμα.

RIO OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-5h)

The post Τιμ: “Σαν να επιστρέφω στο σπίτι” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα