Τιμ: “Ήσσονος σημασίας το φετινό US Open”

20:34 9/8/2020 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντομινίκ Τιμ προτίθεται να παίξει στο φετινό Αμερικανικό Όπεν παρά τις αρχικές ενστάσεις που είχε, ωστόσο, ανέφερε ότι του τουρνουά δεν θα έχει την αξία ενός κανονικού Slam με τις τόσες απουσίες κορυφαίων τενιστών.

Μία πραγματικότητα που δεν γίνεται να αμφισβητήσει κανείς παρουσίασε ο Ντομινίκ Τιμ.

Αν τελικά δεν παίξει ούτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο φετινό US Open,

η διοργάνωση θα μείνει σίγουρα στην ιστορία ως αυτή που έλειπαν τα μεγαλύτερα ονόματα στο τένις με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται για την αξία που θα της δοθεί στο μέλλον.

“Όταν το τουρ επιστρέψει, θα είμαι έτοιμος. Αν αργήσει να επιστρέψει, θα έχω παραπάνω χρόνο με την οικογένειά μου. Το βλέπω και από τις δύο πλευρές. Βλέπουμε ότι άλλα σπορ όπως η Formula 1 και το μπάσκετ έχουν επιστρέψει. Το τένις πρέπει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο”.

“Καταλαβαίνω ότι οι προσδοκίες για μένα θα είναι μεγάλες. Όσοι πάμε Νέα Υόρκη, θα αντιμετωπίσουμε μια καινούρια εμπειρία. Δεν θα έχουμε θεατές, θα έχουμε μια μικρή ομάδα μαζί μας και θα πηγαίνουμε μόνο στο ξενοδοχείο. Δεν ξεχνάμε το γεγονός ότι θα λείπουν πολλοί κορυφαίοι τενίστες. Αυτό σημαίνει ότι το τουρνουά δεν έχει την ίδια αξία με το φετινό Αυστραλιανό Όπεν, ας πούμε. Παρά το γεγονός αυτό, ανυπομονώ να παίξω” ανέφερε ο τρεις φορές φιναλίστ σε Major.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τιμ: “Ήσσονος σημασίας το φετινό US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα