Τιμ για Φέντερερ: “Χαρούμενος που επιστρέφει”

18:47 8/3/2021 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντομινίκ Τιμ δηλώνει ακόμα φαν του Ρότζερ Φέντερερ και ελπίζει να δει τον Ελβετό θρύλο να επιστρέφει δυνατός στο τουρ!

Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να είναι αντίζηλοι στο κορτ παλεύοντας για τους πιο μεγάλους τίτλους στο άθλημα του τένις, ωστόσο, ο Ντομινίκ Τιμ δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε, δηλαδή σαν μεγάλος φαν του Ρότζερ Φέντερερ!

Ο 27χρονος Αυστριακός μοιράζεται τα δύο άκρα του ταμπλό της Ντόχα με τον τεράστιο Ελβετό

τενίστα και ελπίζει, παρά το γεγονός ότι είναι αντίπαλοι στο κορτ, ο Φέντερερ να επιστρέψει δυνατός στο τουρ!

“Είμαστε αντίπαλοι στο κορτ, παλεύουμε για τους πιο μεγάλους τίτλους αλλά παραμένω ένας μεγάλος φαν του που λατρεύει να τον βλέπει να παίζει! Φαίνεται τόσο ωραίος, ο τρόπος που παίζει και προσεγγίζει το παιχνίδι. Είμαι φαν του, γι’αυτό χαίρομαι που επιστρέφει και θα τον δω ξανά παίζει όπως χαίρεται ο περισσότερος κόσμος”.

Παραδέχτηκε πως δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν, είναι όμως έτοιμος για μια νέα αφετηρία, αρχής γενομένης από το Κατάρ.

“Άργησα πολύ να προσαρμοστώ στην Αυστραλία. Το όλο ταξίδι ήταν εξαντλητικό και πολύ παράξενο με την καραντίνα. Σίγουρα με επηρέασε. Έφυγα λυπημένος από εκεί γιατί αποκλείστηκα νωρίς. Ευτυχώς στο τένις υπάρχει πάντα η επόμενη βδομάδα και ελπίζω σε ένα νέο ξεκίνημα εδώ” ανέφερε ο Dominator που θα παίξει κόντρα στον ημι-φιναλίστ του ΑΟ, Ασλάν Καράτσεφ στον 2ο γύρο της Ντόχα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τιμ για Φέντερερ: “Χαρούμενος που επιστρέφει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα