“Θύμωσε” και εντυπωσίασε ο “Βασιλιάς”! – VIDEO

18:38 2/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ έχασε το παρθενικό του σετ στο φετινό Wimbledon από τον Λόιντ Χάρις, ωστόσο, στη συνέχεια της πρεμιέρας του ήταν εντυπωσιακός και προκρίθηκε με άνεση στην επόμενη φάση!

Το κοινό του All England Club είχε προς στιγμήν “παγώσει”!

Ο Ρότζερ Φέντερερ είχε μόλις χάσει το πρώτο του σετ

στο φετινό Wimbledon από έναν “άφοβο” Λόιντ Χάρις και φαινόταν πως ίσως έμπλεκε σε μπελάδες από το πρώτο του ματς στο Λονδίνο.

Δεν συνέβη όμως.

Η αντίδραση του οκτάκις πρωταθλητή στο Wimbledon ήταν αποστομωτική και με τρία υψηλής ποιότητας σετ, κέρδισε εντέλει εύκολα τον, κατά το ήμισυ (η μητέρα του Φεντ είναι από τη Νότιο Αφρική) συμπατριώτη του με 3-6, 6-1, 6-2, 6-2 για να προκριθεί στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ στο οποίο μπήκε κάπως μουδιασμένα απέναντι σε ένα εντυπωσιακό, το λιγότερο, Χάρις, ο Φέντερερ ήταν “αέρινος” σε όλο το υπόλοιπο ματς και έδειξε να είναι φρέσκος και σε εξαιρετική κατάσταση μετά τον τίτλο στο Χάλε.

Πολύ καλός στο σερβίς και στις επιστροφές, με τα groundstrokes σε πολύ καλή φόρμα και ένα slice σκέτο…ποίημα, ο “Βασιλιάς” “θύμωσε” μετά την απώλεια του πρώτου σετ και δεν άφησε ουσιαστικά καμία ελπίδα στον αντίπαλο του να πιστέψει περισσότερο στο…θαύμα.

Παρά την απώλεια σετ, το ντεμπούτο του είναι θετικό με την άριστη αντίδραση που έβγαλε ενώ τώρα περιμένει τον Τζέι Κλαρκ ή τον Νόα Ρούμπιν στον δεύτερο γύρο, όπου θα χρειαστεί μία τεραστίων διαστάσεων έκπληξη για να μην προκριθεί περαιτέρω στο τουρνουά.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post “Θύμωσε” και εντυπωσίασε ο “Βασιλιάς”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα