Θα πάει στις Η.Π.Α. η Κβίτοβα

Παρά τις αρχικές ενστάσεις που είχε όσον αφορά σε μια ενδεχόμενη συμμετοχή σε ένα Slam δίχως θεατές, η Πέτρα Κβίτοβα πήρε τελικά την απόφαση να πάει στις Η.Π.Α. για το “διπλό” τουρνουά σε Σινσινάτι και US Open (και τα δύο στη Νέα Υόρκη).

Η 30χρονη Τσέχα τενίστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην προοπτική

της “αδρεναλίνης” ενός επίσημου ματς, ακόμα και στο “ψυχρό” περιβάλλον που θα υπάρχει στα τουρνουά αυτά και θα είναι τελικά παρούσα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

“Μας έχουν επιτρέψει συνοδεία ακόμα δύο ατόμων, συνεπώς, θα φέρουμε μαζί έναν προπονητή και έναν φυσιοθεραπευτή. Δεν είμαι η τενίστρια που θέλω τους άπειρους ανθρώπους κοντά μου, ίσως είναι χειρότερο για τους άντρες που έχουν μεγαλύτερες ομάδες”.

“Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και πάω με καθαρή συνείδηση ό,τι και αν γίνει. Περιμένω με ανυπομονησία τα ματς και την αδρεναλίνη που θα τα συνοδεύει. Έχει περάσει πολύς καιρός χωρίς τένις και μου έλειψε. Έπαιξα στα φιλικά χωρίς κόσμο και είναι παράξενη συνθήκη γιατί μετά από εντυπωσιακά ράλι δεν σε χειροκροτά κανείς! Θα είναι παράξενο σίγουρα” ανέφερε η κάτοχος δύο Wimbledon.

Κώστας Αϊτάκης

The post Θα πάει στις Η.Π.Α. η Κβίτοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα