Τεράστιος Σιμόν, αρνήθηκε να… αποσυρθεί (vids)

Στο τελευταίο τουρνουά καριέρας του Ζιλ Σιμόν, ολόκληρος ο τενιστικός πλανήτης, ετοιμαζόταν το βράδυ της Δευτέρας (31/10), για το συγκινητικό αντίο του 37χρονου Γάλλου. Εκείνος, όμως, είχε άλλη άποψη.

Στην πρεμιέρα του στο Masters του Παρισιού, ο πρώην Νο6 και νυν Νο188 τενίστας του κόσμου, έβγαλε από το καπέλο του, μια ανεπανάληπτη ανατροπή, κέρδισε τον Άντι Μάρεϊ και… παράτεινε την καριέρα του, τουλάχιστον για ακόμη ένα παιχνίδι.

Μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ο Σιμόν γύρισε από το 4-6, 3-5 με το οποίο βρέθηκε πίσω και επικράτησε του πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και πρωταθλητή

το 2016 στο Paris Masters, με 4-6, 7-5, 6-3.

Nerves of steel. NERVES OF GILLES @GillesSimon84 comes back from the brink to defeat Murray and keep his illustrious career alive!#RolexParisMasters pic.twitter.com/FhNhpXf3MU

Tennis TV (@TennisTV) October 31, 2022

Μετά από δυο ώρες και 52 λεπτά αγώνα στο Bercy, ο φοβερός και τρομερός Γάλλος, απέδρασε με την παλικαρίσια πρόκριση και μπήκε στον 2ο γύρο του τουρνουά της πατρίδας του, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτς.

Αυτήν, ήταν η χειρότερη ήττα της καριέρας του Μάρεϊ σε Masters τουρνουά, με βάση την κατάταξη. Ποτέ του, δεν είχε ηττηθεί από τενίστα εκτός του Top150.

Όσον αφορά τον γεννημένο τον Δεκέμβριο του 1984 στη Νίκαια της Γαλλίας, Σιμόν, αυτήν ήταν μόλις η 3η νίκη του επί του Σκοτσέζου, σε σύνολο 19 αναμετρήσεων, ενός εκ των μακροβιότερων H2H της ιστορίας.

Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, Γκαέλ Μονφίς και Ρισάρ Γκασκέ, βρέθηκαν στις κερκίδες του Bercy, για να είναι παρόντες στο Last Dance του υπέροχου Ζιλ, όμως εκείνος, χάρισε στα φιλαράκια του, ακόμη μια στιγμή απέραντης ποιότητας. Από τις πολλές, που απόλαυσαν παρέα, τα προηγούμενα χρόνια στο Tour.

What 35 and 37 years old looks like @andy_murray and Gilles Simon putting on a show in Paris#RolexParisMasters pic.twitter.com/KiR5XsAEiW

Tennis TV (@TennisTV) October 31, 2022

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τεράστιος Σιμόν, αρνήθηκε να… αποσυρθεί (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα