Τέλος και ο Μπέκερ από την ομάδα του Ρούνε!

19:14 6/2/2024 - Πηγή: Tennis24

O Μπόρις Μπέκερ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) ότι παραιτείται-με άμεση ισχύ- από τη θέση του προπονητή του Χόλγκερ Ρούνε.

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από προπονητής του Χόλγκερ Ρούνε με άμεση ισχύ. Ξεκινήσαμε αυτή τη συνεργασία με αρχικό στόχο να φτάσουμε στους τελικούς της ATP στα τέλη του περασμένους έτους, αλλά προχωρώντας συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να είμαι

διαθέσιμος για τον Χόλγκερ περισσότερο απ’ όσο μπορώ.”

“Λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, δεν μπορώ να δώσω στον Χόλγκερ αυτό που χρειάζεται τώρα. Του εύχομαι μόνο τα καλύτερα και θα είμαι Νο1 οπαδός του. Εκτίμησα πραγματικά αυτό το ταξίδι μαζί του.”, έγραψε ο Γερμανός προπονητής. 

I would like to inform you that I will step down as the head coach of Holger Rune with immediate effect. We started this partnership with the initial goal to reach the ATP Finals end of last year but moving forward I realised that in order for this to be successful, I would need…

— Boris Becker (@TheBorisBecker) February 6, 2024

Μπέκερ και Ρούνε ξεκίνησαν τη συνεργασία τους από τον Οκτώβριο του 2023 ενώ στο τέλος της σεζόν την οποία ανανέωσαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα στις αρχές του 2024 η ομάδα ανακοίνωσε και τη συνεργασία με τον πρώην προπονητή του Ρότζερ Φέντερερ, Σέβεριν Λούθι, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες για τους ίδιους λόγους. 

Ο Δανός πλέον έχει μείνει με τον συμπατριώτη του και πρώην Νο41 του κόσμου, Κένεθ Κάρλσεν με τον οποίον προπονείται αυτό το διάστημα.

The post Τέλος και ο Μπέκερ από την ομάδα του Ρούνε! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα