Συνεργασία Γκοφ με Microsoft

11:00 4/8/2020 - Πηγή: Tennis24

Η Κόκο Γκοφ θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν υπάρξει στο γυναικείο τένις.

Μόλις στα 15 της χρόνια, η Αμερικανίδα κέρδισε στον 1ο γύρο του Wimbledon 2019 τη Βίνους Γουίλιαμς φτάνοντας μέχρι τις “16” του θρυλικού Grand Slam ενώ επανέλαβε την ίδια πορεία και στο Australian Open 2020.

Από το Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης και μόλις 16 ετών, η Κόρι Γκοφ θα συνεχίσει

την προσπάθεια κατάκτησης του πρώτου της Grand Slam τίτλου, με την επανέναρξη του tour και θα έχει σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια τον τεχνολογικό κολοσσό Microsoft.

Με βίντεο που ανάρτησε στα social media, η ταλαντούχα τενίστρια ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Microsoft, τόσο μέσα όσο και έξω από το court, εκμεταλλευόμενη τα οφέλη της τεχνολογίας προκειμένου να βελτιώσει το παιχνίδι της.

“Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι να κερδίσω ένα Grand Slam και η τεχνολογία μπορεί να με βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την Microsoft, τόσο μέσα όσο κι έξω από το court” έγραψε η 16χρονη.

My next big move is to win a slam and technology can help me do that. Excited to finally announce that I will be working with Microsoft tech on and off the court.To learn more about our partnership check out @microsoftinculture or visit my link in bio for more. #Ad

Δημοσιεύτηκε από Coco Gauff στις Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

The post Συνεργασία Γκοφ με Microsoft appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα