Συνεχίζουν την προέλαση στο Σινσινάτι Τσιτσιπάς/Ρουν

Λίγο μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του μονού με τη σπουδαία νίκη επί του Τζον Ίσνερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε και το εισιτήριο για τους “4” του διπλού, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του εβδομάδα στο Western & Southern Open του Σινσινάτι.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, με συμπαίκτη τον Χόλγκερ Ρουν, επικράτησαν 7-5, 4-6, 10-7 των κατόχων του Roland Garros 2022, Μαρτσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ και έκλεισαν θέση στα ημιτελικά της Masters διοργάνωσης.

They keep

winning @steftsitsipas and @holgerrune2003 take out RG champs Rojer and Arevalo 7-5 4-6 10-7 to reach semis at #CincyTennis pic.twitter.com/DWJopYZJOO

Tennis TV (@TennisTV) August 20, 2022

Ο Τσιτσιπάς στοχεύει στον δεύτερο τίτλο καριέρας στα διπλά, μετά από αυτόν που κατέκτησε στο Ακαπούλκο νωρίτερα στη σεζόν με συμπαίκτη του τον Φελισιάνο Λόπεζ.

Το δίδυμο Τσιτσιπάς/Ρουν έχει εντυπωσιάσει αυτή την εβδομάδα, με νίκη στον 1ο γύρο επί των Μάτος/Βέγκα (3 τίτλοι μέσα στο 2022), στο 2ο επί των Μέκτιτς/Πάβιτς (πρώην Νο1 στον κόσμο, πολλαπλοί τίτλοι Grand Slam, φιναλίστ στο Wimbledon 2022) και στα προημιτελικά επί των πρωταθλητών του Γαλλικού Όπεν 2022, Αρεβάλο/Ροζέρ.

Ο ημιτελικός των Τσιτσιπά/Ρουν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, λίγες ώρες μετά τον σπουδαίο ημιτελικό του Στέφανου με τον Μεντβέντεφ (22:00GR) στα μονά.

CINCINNATI MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Συνεχίζουν την προέλαση στο Σινσινάτι Τσιτσιπάς/Ρουν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα