Sofia Open: Συνεχίζει άψογος ο Σίνερ (vids)

Ο Γιάνικ Σίνερ πέτυχε την 11η συνεχόμενη νίκη του στο Sofia Open και προκρίθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην ημιτελική φάση του 250αριού τουρνουά της Βουλγαρίας.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ιταλός, απέναντι στην έκπληξη του τουρνουά, τον Αυστραλό και Νο144 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Αλεξάνταρ Βούκιτς, χάνοντας μόλις πέντε games σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Μετά από

81 λεπτά, ο Νο1 του ταμπλό στη Σόφια, επικράτησε του 26χρονου αντιπάλου του με 6-2, 6-3 και περιμένει να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, τον 19χρονο Δανό, Χόλγκερ Ρουν.

The run continues @janniksin defeats Vukic 6-2 6-3 to remain unbeaten at the #SofiaOpen and reach the semi-finals! pic.twitter.com/WVx2kmsm82

Tennis TV (@TennisTV) September 30, 2022

Σε μόλις πέντε winners κράτησε τον Βούκιτς ο Σίνερ, που έτρεξε ασταμάτητα στο court και κέρδισε μερικούς εντυπωσιακούς πόντους, δείχνοντας πως νιώθει σαν το σπίτι του, την “Arena Armeec”.

Ο 21χρονος και Νο10 τενίστας του κόσμου, χρειάζεται ακόμη δυο νίκες για να πανηγυρίσει το three-peat στο Sofia Open, ενώ, μόνο με τίτλο αυτή την εβδομάδα, θα κρατήσει τη θέση του στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, θα τεθούν αντιμέτωποι, ο επίσης Ιταλός και Νο4 του ταμπλό, Λορέντζο Μουζέτι, με τον πολύ φορμαρισμένο τις τελευταίες εβδομάδες, Μαρκ Αντρέα Χούσλερ (Νο95).

Ο Μουζέτι, απέκλεισε τον Γιάν Λέναρντ Στρουφ (Νο132) με 7-6(3), 6-1, ενώ ο Ελβετός, από την πλευρά του, κέρδισε τον Καμίλ Μάιχζακ (Νο119), αφού πρώτα έσωσε δυο συνεχόμενα match points, με 6-7(4), 7-6(6), 6-3.

Semi-finals bound @Lorenzo1Musetti is through to the #SofiaOpen semi-finals after a 7-6 6-1 victory over Struff! pic.twitter.com/EKqnglBui0

Tennis TV (@TennisTV) September 30, 2022

Οι ημιτελικοί του Sofia Open

Σίνερ – Ρουν

Μουζέτι – Χούσλερ

SOFIA OPEN SINGLES DRAW l OOP

The post Sofia Open: Συνεχίζει άψογος ο Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα