Συγκινητική νίκη για Σοκ – VIDEO

Την πρώτη του νίκη εδώ και ενάμιση χρόνο, πανηγύρισε ο Τζακ Σοκ για τον 1ο γύρο του Delray Beach Open

Από τον Νοέμβριο του 2018 είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Τζακ Σοκ. Το πρώην Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα, πέτυχε σπουδαία νίκη επί του υπερασπιστή του τίτλου στο Delray Beach, Ράντου Άλμποτ και μπορεί

να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο 27χρονος Αμερικανός που δεν έχει κατάταξη και προέρχεται από 11 συνεχόμενες ήττες, έσωσε match point του Μολδαβού και επικράτησε με 3-6, 6-3, 7-6(2) του αντιπάλου του σε ένα έντονο συναισθηματικά παιχνίδι στη Φλόριντα, αφού μόλις ολοκλήρωσε την ανατροπή του, έπεσε στα γόνατα και δάκρυσε, εν μέσω αποθέωσης από τους συμπατριώτες του στις κερκίδες.

“Ήταν δύο πολύ δύσκολα χρόνια, ειδικά πέρυσι όπου δεν κατάφερα να παίξω πολύ. Βρέθηκα πολύ κοντά στο να σταματήσω να παίζω εντελώς οπότε αυτή η νίκη σημαίνει πολλά. Χωρίς τους δικούς μου ανθρώπους στο πλευρό μου, δεν θα ήμουν εδώ. Χάρη σε αυτούς παίζω και συνεχίζω να πιστεύω στον εαυτό μου” είπε ο Σοκ αμέσως μετά.

Στο 2ο γύρο, ο wild card Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Στιβ Τζόνσον που κέρδισε με τη σειρά του 7-6(5), 6-4 τον Ελβετό, Χένρι Λάακσονεν.

SWEET victory @JackSock saves a match point to take down the reigning @DelrayBeachOpen champion

: @TennisTV pic.twitter.com/EHvB9KDose

ATP Tour (@atptour) February 19, 2020

Εύκολη νίκη σημείωσε ο ανεβασμένος, το τελευταίο διάστημα, Μίλος Ράονιτς με το Νο2 του ταμπλό να επικρατεί 6-2, 6-2 του Ντένις Ίστομιν και να σφραγίζει το ραντεβού με τον Σέντρικ-Μαρσέλ Στέμπε στη φάση των “16”, μετά και τη νίκη του Γερμανού επί του lucky loser, Μπέρναρντ Τόμικ στα τρία σετ.

Σπουδαία και δύσκολη νίκη σημείωσε ο Ρέιλι Όπελκα με 6-7(5), 6-4, 7-6(5) επί του Έρνεστς Γκούλμπις μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά και 20 άσους.

Η απόσυρση της συμμετοχής του Νο1, Νικ Κύργιου έδωσε την ευκαιρία στον Τόμι Πολ να ξεπεράσει το εμπόδιο του lucky loser, Ντανιέλ Ελάχι Γκαλάν με 6-2, 6-4. Στο 2ο γύρο, τον 22χρονο Αμερικανό περίμενε ο συμπατριώτης του, Φράνσις Τιαφό.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Συγκινητική νίκη για Σοκ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα