Στην Οσάκα το πρώτο ντέρμπι – VIDEO

Στη Ναόμι Οσάκα κατέληξε το πρώτο ντέρμπι των τελικών της WTA. Η Γιαπωνέζα έκανε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε στα τρία σετ της Πέτρα Κβίτοβα, στην πρεμιέρα του τουρνουά…

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στους φετινούς τελικούς της WTA, η Ναόμι Οσάκα.

Μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά μεγάλης μάχης, η Γιαπωνέζα,

Νο3 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε με 7-6(1), 4-6, 6-4 της Πέτρα Κβίτοβα και πήρε την πρώτη της νίκη στο Red Group, ούσα πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά.

@Naomi_Osaka_ defeats Kvitova in three sets, 7-6, 4-6, 6-4 at the Shiseido @WTAFinals Shenzhen pic.twitter.com/0BjRIXMuyR

WTA (@WTA) 27 Οκτωβρίου 2019


Η Οσάκα χρειάστηκε να επιστρέψει από πολύ δύσκολη θέση στο εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης (2-4), αλλά το έκανε με απόλυτη επιτυχία και παίρνοντας προβάδισμα στο ματς με τη βοήθεια του τάι-μπρέικ, έβαλε περαιτέρω πίεση στα χέρια της Τσέχας αντιπάλου της.

Μάλιστα, η 22χρονη πήρε προβάδισμα με μπρέικ (3-2) και στο δεύτερο σετ, όμως δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει, με την Κβίτοβα να αντιδράει και να στέλνει τον αγώνα σε decider (4-6).

Εκεί, η Οσάκα έδειξε την ανωτερότητά της, είχε περισσότερες δυνάμεις, καθαρό μυαλό και μεγαλύτερη ωριμότητα στις κινήσεις της, φτάνοντας σε προβάδισμα με διπλό μπρέικ (5-2).

Η Κβίτοβα δεν παρέδωσε τα όπλα και παρά το γεγονός, πως βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, με την Οσάκα να έχει στα χέρια της διπλό ματς πόιντ (40-15), κέρδισε τέσσερις σερί πόντους, “έσπασε” το σερβίς της Γιαπωνέζας (5-3) και λίγο αργότερα της μετέφερε ακόμη μεγαλύτερη πίεση, αναγκάζοντας την να σερβίρει δεύτερη φορά για τη νίκη (5-4).

@Petra_Kvitova #WTAFinals pic.twitter.com/FMaHr4FbYC

WTA (@WTA) 27 Οκτωβρίου 2019


Δεν θα μπορούσε να κάνει λάθος ξανά, η Οσάκα.

Παίζοντας ένα άκρως επιθετικό σέρβις γκέιμ, με “βαριά” χτυπήματα στο μπάκχαντ της Κβίτοβα, η 22χρονη τελείωσε τον αγώνα, έστω με περιπετειώδες τρόπο και κατέκτησε την πρώτη της νίκη φέτος στη Σένζεν.

Η Τσέχα από πλευράς της, μπήκε από νωρίς στα βαθιά, μιας και θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί στα ημιτελικά.

WTA FINALS DRAW  | DOUBLES DRAW l OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στην Οσάκα το πρώτο ντέρμπι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα