Σπουδαία διάκριση για τον Ναδάλ στη Μαδρίτη

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας, Ράφαελ Ναδάλ, βρέθηκε στη Μαδρίτη, όπου και τιμήθηκε με τη σπουδαία διάκριση «Orden del Dos de Mayo».

Ο 34χρονος, έχει κάνει σπουδαία πράγματα στον χώρο του Τένις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που με το έργο του, αποτέλεσε στήριγμα σε πολύ κόσμο, δίνοντας τη δική του πολύτιμη προσφορά, κάτι που έχει αναγνωριστεί φυσικά.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam

βρέθηκε στο Προεδρικό γραφείο της Κοινότητας στη Μαδρίτη, εκεί που τον υποδέχθηκε και η Πρόεδρος, Ισαμπέλα Ντίαζ Αγιούσο. Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε, ο Ράφα διακρίθηκε με την υψηλότερη τιμή της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης, το «Gran Cruz» του «Orden del Dos de Mayo».

Ο Ναδάλ στην ομιλία που είχε αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που περνάει όλος ο πλανήτης εξαιτίας της Πανδημίας, αφιερώνοντας παράλληλα αυτό το βραβείο στις οικογένειες των θυμάτων.

”Θα ήμουν υπερβολικός να πω ότι η πανδημία μας έχει επηρεάσει όλους με τον ίδιο τρόπο, όμως θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενθάρρυνσης σε όλες τις οικογένειες που έχασαν κάποιο πρόσωπο που αγαπούσαν,” είπε ο Ναδάλ.

”Θέλω επίσης να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης και παράλληλα ευχαρίστησης προς όλους τους γιατρούς και κυρίως εδώ στη Μαδρίτη που πέρασαν δύσκολο στο πρώτο κύμα της πανδημίας, να παραμείνουν δυνατοί και να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο,” ολοκλήρωσε ο Ναδάλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal)

The post Σπουδαία διάκριση για τον Ναδάλ στη Μαδρίτη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα