Σινσινάτι: Επιστροφή στις μεγάλες νίκες για Αλιασίμ (vid)

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τον Μάϊο στο τουρνουά της Λυόν κι έκτοτε μετρούσε πέντε συνεχόμενες ήττες στο tour, διανύοντας παρατεταμένο διάστημα ντεφορμαρίσματος.

Το πρώην Νο6 και νυν Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης, τη Δευτέρα πέτυχε μια σπουδαία νίκη για τον 1ο γύρο του Western & Southern Open, κερδίζοντας με ανατροπή τον επίσης πρώην Top10, Ματέο Μπερετίνι.

Ο 23χρονος Καναδός, πρόλαβε τα προβλήματα που δημιούργησε η βροχή τη Δευτέρα στο Σινσινάτι και με 4-6, 6-2, 6-3 επί του Ιταλού, εξασφάλισε την πρόκριση στους “32”

του θεσμού.

Ήταν η δεύτερη νίκη του Αλιασίμ κόντρα στον Μπερετίνι, σε έξι συνολικά αναμετρήσεις των δύο ανδρών στο tour.

“Είναι μια μεγάλη νίκη, σε μια δύσκολη χρονιά. Κάθε νίκη που σημειώνω, με κάνει χαρούμενο πλέον. Φυσικά και το τουρνουά μόλις ξεκίνησε και θέλω να προχωρήσω. Έχω ακόμα φιλοδοξίες. Δεν αμφέβαλα ποτέ για τον εαυτό μου” είπε αμέσως μετά ο νεαρός Καναδός που συνεργάζεται με τον Τόνι Ναδάλ.

“Ξέρω ότι το τένις μου, δεν με έχει εγκαταλείψει. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω σπουδαίο τένις ξανά και το απέδειξα σήμερα” πρόσθεσε.

Στο 2ο γύρο του Cincinnati Masters, ο Αλιασίμ θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρινό που είχε κερδίσει την Κυριακή τον Ρισάρ Γκασκέ στο γαλλικό εμφύλιο της πρεμιέρας.

To εισιτήριο για τους “32” της διοργάνωσης, εξασφάλισαν επίσης και οι Νίκολας Γιάρι, Εμίλ Ρουσουβουόρι, Ντούσαν Λάγιοβιτς και Τζόρνταν Τόμπσον.

Ο Τόμπσον που κέρδισε 7-6(5), 7-6(2) τον Τζον Ίσνερ, θα αποτελέσει το πρώτο αντίπαλο του Κάρλος Αλκαράθ στο Σινσινάτι.

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Επιστροφή στις μεγάλες νίκες για Αλιασίμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα