Σίνερ: “Το ρεκόρ του Ναδάλ εδώ είναι ανίκητο” – VIDEO

Ο Γιάνικ Σίνερ έγινε ο νεαρότερος τενίστας που στο ντεμπούτο του στο Roland Garros, φτάνει στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, μετά τον Ράφαελ Ναδάλ το 2005.

Στα 19 του χρόνια, ο Ιταλός τενίστας αφήνει το αποτύπωμά του στα χωμάτινα γήπεδα του Παρισιού και πλέον ετοιμάζεται για μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της πρώιμης καριέρας του: να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ναδάλ στο Philippe Chatrier.

Μετά την πρώτη του Top10 νίκη σε Grand Slam,

κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-3, 6-3, 4-6, 6-3, ο Σίνερ μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις τον Ράφαελ Ναδάλ στο χώμα.

“Δεν είναι και το πιο εύκολο να αντιμετωπίζεις τον Ράφα στο Roland Garros. Το ρεκόρ που έχει εδώ δεν πρόκειται να ξεπεραστεί από κανέναν. Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση εδώ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο στόχος μου είναι πάντα να μπαίνω στο court με τη σωστή προσέγγιση, προσπαθώντας να παίξω το καλύτερό μου ματς κάτι που πρέπει να κάνω και με τον Ράφα, αν θέλω να παίξω στο ίδιο επίπεδο με αυτόν” είπε χαρακτηριστικά το Νο75 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μετά την πορεία του μέχρι τους “8” του Παρισιού, ο Σίνερ έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στο career high Νο46 του κόσμου και μπορεί να φαντάζει απίθανο να πετύχει κάτι καλό απέναντι στον Βασιλιά του χώματος, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα παίξει ψύχραιμα και συγκεντρωμένα, εξαντλώντας κάθε περιθώριο που έχει.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Σίνερ: “Το ρεκόρ του Ναδάλ εδώ είναι ανίκητο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα