Σίνερ: “Το όνειρό μου ήταν να παίξω με τον Φέντερερ”

Κατά τη διάρκεια των χρόνων κυριαρχίας του στο παγκόσμιο τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ είχε εμπνεύσει χιλιάδες παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα και να προσπαθήσουν να του μοιάσουν.

Ένα από αυτά ήταν και ο Γιάνικ Σίνερ ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έγινε επαγγελματίας τενίστας, ωστόσο δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει ποτέ το ίνδαλμά του σε επίσημο αγώνα.

Ο 22χρονος Ιταλός που πρωταγωνίστησε στο κλείσιμο της φετινής σεζόν, με τη συμμετοχή του στον τελικό του ATP

Finals και την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του Davis Cup από την Ιταλία, μιλώντας σε Ιταλική εφημερίδα ανέφερε το παράπονό του που δεν κατάφερε να αγωνιστεί απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και εξέφρασε την επιθυμία του να τον αντιμετωπίσει σε αγώνα επίδειξης στο μέλλον.

“Το είδωλό μου ήταν πάντα ο Ρότζερ Φέντερερ. Ονειρευόμουν να παίξω μαζί του αλλά δυστυχώς δεν συνέβη ποτέ. Ποιος ξέρει αν μια μέρα θα καταφέρουμε να δώσουμε έναν φιλικό αγώνα μαζί. Θα το ήθελα πολύ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος καθώς και σπουδαίος πρωταθλητής” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σίνερ στην Libero Quotidiano.

Ο Σίνερ έγινε επαγγελματίας τενίστας το 2018 και μέχρι το 2022 όταν και ο Φέντερερ αποσύρθηκε από το επαγγελματικό τένις, δεν έτυχε να τον συναντήσει στο ATP Tour.

Ωστόσο, είχε την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί του, το 2019 στη Ρώμη, μετά την πρώτη του νίκη σε ATP Masters 1000 τουρνουά.

The post Σίνερ: “Το όνειρό μου ήταν να παίξω με τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα