Σαποβάλοφ: “Ανυπομονώ να ξεκινήσει το τουρνουά”

Ο Ντένις Σαποβάλοφ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς μετά από την εκπληκτική του πορεία στο Wimbledon έχει μια αγωνιστική κάμψη στην οποία ο Καναδός θέλει να δώσει τέλος προκείμενου να διεκδικήσει την είσοδό του στους τελικούς της ATP τον ερχόμενο Νοέμβριο. 

“Σίγουρα είναι υπέροχο που επιστρέφω στο Indian Wells. Προφανώς παίζοντας τον Οκτώβριο είναι λίγο διαφορετικό, αλλά οι ζεστές συνθήκες νομίζω ότι μπορούν να ταιριάξουν στο παιχνίδι μου.

Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει το τουρνουά.”, δήλωσε ο Καναδός.

Το 2019, στο τελευταίο Indian Wells, ο Σαποβάλοφ είχε φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο, έχοντας κερδίσει τον Μάριν Τσίλιτς, προτού αποκλειστεί από τον Χούμπερ Χουρκάτς. Ωστόσο εκείνον το μήνα ο Καναδός είχε κάνει μια μεγάλη εμφάνιση στο Μαϊάμι φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. 

“Έχει περάσει αρκετός καιρός από εκείνο το χρονικό διάστημα. Είναι λίγο περίεργο που βρίσκομαι εδώ από όπου ξεκίνησαν όλα. Σίγουρα αισθάνομαι διαφορετικός παίκτης φέτος με μεγαλύτερη εμπειρία.”

“Ξέρω τι ακριβώς πρέπει να περιμένω από τον εαυτό μου και γενικά είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που κατάφερα να εξελιχθώ παρά την πανδημία.”

Ο Νο9 του ταμπλό θα ξεκινήσει είτε κόντρα στον συμπατριώτη του Βάσεκ Πόσπισιλ, ή απέναντι στον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ, ενώ θα αγωνιστεί και στο διπλό έχοντας ως παρτενέρ τον Ινδό Ρόχαν Μποπανά.

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Σαποβάλοφ: “Ανυπομονώ να ξεκινήσει το τουρνουά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα