Σάκκαρη: Κόντρα στο… άγνωστο για να διατηρήσει την παράδοση

H Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 21χρονη Ρωσία και Νο74 του κόσμου, Ελίνα Αβανεσιάν στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της ημέρας στην Margaret Court Arena και θα ακολουθήσει αυτή του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τζόρνταν Τόμπσον που θα ξεκινήσει στις 10:00 GR. 

Το δεύτερο εμπόδιο για την Ελληνίδα τενίστρια στο φετινό Australian Open είναι…άγνωστο

καθώς δεν την έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα της, αλλά και αρκετά φιλόδοξο όπως έδειξε στο περσινό Wimbledon που ως lucky loser έφτασε ως τη φάση των ’16” χάνοντας από την Καρολίνα Μούχοβα, η οποία είχε αποκλείσει την Μαρία Σάκκαρη στον 1ο γύρο του τουρνουά. 

Αυτή θα είναι η 8η φορά που η Σάκκαρη θα βρεθεί απέναντι σε Ρωσίδα τενίστρια σε επίπεδο Grand Slam, με την Ελληνίδα τενίστρια να διατηρεί ένα επιβλητικό ρεκόρ (6-1) με τη μοναδική της ήττα να είναι αυτή κόντρα στην Ντάριο Κασάτκινα στη φάση των “32” στο Roland Garros toy 2018. Έκτοτε μετράει 4 σερί νίκες έχοντας χάσει μόλις ένα set

Η Σάκκαρη προέρχεται από την “καθαρή” νίκη στα 2 sets απέναντι στην Γιαπωνέζα Νάο Χιμπίνο, ενώ η Αβανεσιάν δυσκολεύτηκε αρκετά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κινέζας Ζουοτσουάν Μπάι στα 3 sets μετά από 2,5 ώρες. 

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα παίξει με μία εκ των Μάρτα Κόστιουκ και Ελίζε Μέρτενς στον 3ο γύρο του τουρνουά 

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Σάκκαρη: Κόντρα στο… άγνωστο για να διατηρήσει την παράδοση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα