Σάκκαρη: “Κανονικά αυτό το ματς έπρεπε να το κερδίσω με 2-0” (vid)

H Μαρία Σάκκαρη εμφανώς απογοητευμένη από τη ήττα της κόντρα στην Ελίνα Αβανεσιάν, μίλησε στο ελληνικό Eurosport και τον δημοσιογράφο Τάσο Βαρβάτο για το παιχνίδι το οποίο όπως είπε και η ίδια έπρεπε να το έχει κερδίσει με 2-0 με βάση την ποιότητα και το επίπεδό της, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν της ήταν και τόσο ευχάριστο που το ματς ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. 

Η Νο8 του κόσμου ρωτήθηκε για το τι δεν λειτούργησε σωστά κι αν το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. “Δεν κρίθηκε σε καμία λεπτομέρεια. Κανονικά

αυτό το ματς από μεριάς μου και από το επίπεδό μου θα έπρεπε να είχε τελειώσει με 2-0 set. Έχασα από μια παίκτρια που οκ σίγουρα έπαιζε πολύ καλά από τη βασική γραμμή, σέρβιρε με 120χλμ./ώρα. Αυτό για το δικό μου επίπεδο δεν είναι αποδεκτό.”, είπε η Σάκκαρη.

“Σίγουρα δεν μου αρέσει να παίζω τόσο αργά τα ματς, είναι κάτι το οποίο, παρόλο που δεν είμαι μικρή πλέον, είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει και δεν μου αρέσει και δεν μου πάει. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ κακή ημέρα.”

“Σίγουρα είναι μια μεγάλη σεζόν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το μόνο καλό στην περίπτωσή μου. Επειδή δεν έχει περάσει ούτε μια ώρα από τη στιγμή που τελείωσε το ματς δεν έχω να πω περισσότερα για το τι προγραμματισμό θα κάνω κλπ. Σίγουρα θα παίξω τα τουρνουά που είχα προγραμματίσει εξ’ αρχής να παίξω που είναι Αμπού Ντάμπι, Ντόχα Ντουμπάι. Από εκεί και πέρα θα δούμε είναι πολύ, όπως είπες κι εσύ, πολύ νωπό.”

"Ήταν μια πάρα πολύ κακή ημέρα"

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη στο Eurosport Greece, μετά την αναμέτρηση με την Elina Avanesyan #AusOpen | #AO2024 | @mariasakkari pic.twitter.com/IdpEOPjTJ8

Eurosport Greece (@EurosportGR) January 17, 2024

The post Σάκκαρη: “Κανονικά αυτό το ματς έπρεπε να το κερδίσω με 2-0” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα