Σάκκαρη: “Έπαιξα πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα δύο ματς”

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη-πρόκριση απέναντι στην Καρολίνα Πλίσκοβα, με την Ελληνίδα τενίστρια να τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να κερδίσει την Τσέχα αν είχε το ίδιο αγωνιστικό επίπεδο το οποίο εμφάνισε στα πρώτα δύο παιχνίδια της στο φετινό Indian Wells. 

“Πριν από δύο εβδομάδες στο Ντουμπάι με…σκότωσε”, είπε η Σάκκαρη. “Σήμερα το επίπεδο ήταν καλό και από τις δυο μας. Γνώριζα ότι έπρεπε να παίξω πολύ καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι. Το επίπεδο που είχα στα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεν θα ήταν αρκετό για να νικήσω την Καρολίνα. Ευτυχώς

έπαιξα πολύ καλύτερα.”

“Ξέρω ότι είχα πολλά χαμένα break-points. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δω πόσα είχα. Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια παίκτρια όπως η Καρολίνα κι αυτό γιατί σερβίρει εξαιρετικά και έχει δυνατά χτυπήματα. Οι συνθήκες αυτή τη φορά ήταν καλύτερες για μένα. Είναι πολύ ωραίο court και ήταν η πρώτη μου φορά που έπαιξα εδώ.”

Όσο για τη στιγμή που βρέθηκε με break πίσω στο 3ο set η Σάκκαρη είπε: “Το έχω κάνει πολλές φορές, να είμαι πίσω με break στο 2ο ή 3ο set και να βρίσκω τον τρόπο να το γυρίζω. Ήταν μια από αυτές τις ημέρες. Έλεγα στον εαυτό μου ότι το έχω κάνει πολλές φορές και μπορώ να το ξανακάνω κι ότι δεν έχει σημασία που έχω μείνει πίσω στο σκορ. Το 1ο game του 3ου set ήταν τρομερό είχα 9 break-points (σ.σ 10, την μπέρδεψε η δημοσιογράφος), αλλά είχα πολλά περισσότερα σε όλο τον αγώνα.”

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί με μία ακόμη Τσέχα, την Πέτρα Κβίτοβα, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί ξημερώματα Πέμπτης (03:00 GR)

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Σάκκαρη: “Έπαιξα πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα δύο ματς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα