Σάκκαρη: “Έχω κάνει καλή προετοιμασία – Θέλει χρόνο για να φτάσω στο Νο1”

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο φετινό Australian Open η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό SBS της Αυστραλίας για το πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν. 

Η Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε και στο United Cup της περασμένης εβδομάδας, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμη προκειμένου να κάνει διάλειμμα από το τένις δημιουργώντας

τη δική της οικογένεια με αφορμή την εγκυμοσύνη της Ναόμι Οσάκα.

“Έχω και τα δυο στο πίσω μέρος του μυαλού μου, τα θέλω και τα δυο πάρα πολύ. Σίγουρα με τη διαφορά πόντων που έχουμε αυτή τη στιγμή όλες από το Νο.1 θέλει χρόνο αυτή τη στιγμή για να το ξεπεράσουμε.” 

“Για το Grand Slam αισθάνομαι ότι έχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έμαθα πολλά από την περσινή σεζόν, που σίγουρα δεν είχα τα καλύτερα αποτελέσματα σ’ αυτά τα τουρνουά.”

Η Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη αναφέρθηκε και στο United Cup εκεί όπου η ελληνική ομάδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. 

“Ξέρουμε τόσο εγώ όσο και ο Στέφανος ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη. Όχι μόνο την ευθύνη για να κερδίσουμε τα ματς, αλλά και για να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους στην ομάδα να αισθανθούν άνετα αρχικά.” 

“Είναι ένα event που ούτε εμείς το γνωρίζουμε, αλλά γι’ αυτούς είναι κάτι καινούργιο, κάτι μεγάλο. Τα καταφέραμε όλοι σαν ομάδα πάρα πολύ καλά, είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση μεταξύ μας, δε νομίζω ότι κανένας από τους αθλητές αισθάνθηκε άβολα σε καμία στιγμή. Νομίζω ίσα-ίσα πως ξεπεράσαμε τις προσδοκίες που είχαμε στην αρχή και με τις νίκες της Δέσποινας και του Στέφανου (σ.σ. Σακελλαρίδη) που μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια.”

Όσο για το θέμα οικογένειας η Σάκκαρη τόνισε: “Δεν θεωρώ ότι είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, ούτε το έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη εκτός γηπέδου, έχω γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν, έχω μια πολύ υγιή σχέση. Είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη βασικά, μου αρέσει που ταξιδεύω, που μπορώ και ζω αυτές τις στιγμές, όλα αυτά τα συναισθήματα μέσω του αθλήματός μου και δεν νομίζω ότι θα έκανα κάποια αλλαγή στη ζωή στην παρούσα φάση.”

Η Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό Australian Open τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/1) όχι πριν τις 03:30 κόντρα στην Κινέζα και Νο119 του κόσμου Γιου Γιουάν.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

The post Σάκκαρη: “Έχω κάνει καλή προετοιμασία – Θέλει χρόνο για να φτάσω στο Νο1” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα