Ρουντ και Ρούμπλεφ σε Όκλαντ και Αδελαΐδα (draws)

15:51 7/1/2023 - Πηγή: Tennis24

Δύο ανδρικά τουρνουά περιλαμβάνει η εβδομάδα πριν την έναρξη του Australian Open στις 16 Ιανουαρίου.

Το ASB Classic στο Όκλαντ προσέλκυσε δύο τενίστες της πρώτης 15αδας, τον Κάσπερ Ρουντ και τον Κάμερον Νόρι ενώ και η Αδελαΐδα θα έχει τον δικό της Top10 καθώς στο Νο1 βρίσκεται ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ξεκινώντας από το ATP

250 τουρνουά στο Όκλαντ, ο Ρουντ θα προσπαθήσει να φορμαριστεί ενόψει του πρώτου Grand Slam της σεζόν έχοντας την ευκαιρία να πάρει καλούς αγώνες στα πόδια του.

Έχοντας bye στον 1ο γύρο, το Νο1 του ταμπλό περιμένει στη φάση των “16” το νικητή της αναμέτρησης Μουνάρ-Τζέρε ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Τζον Ίσνερ, Νο6 του ταμπλό. Επίσης στο πάνω μέρος βρίσκονται και οι seeded, 4-Τσερούντολο και 5-Μπούμπλικ.

Οι πιθανοί προημιτελικοί στο κάτω μέρος είναι: Νόρι-Μαναρινό και Σβάρτσμαν-Μπαέζ.

ASB CLASSIC DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+11h)

Στην Αδελαϊδα, διεξάγεται το Adelaide International 2, επίσης της σειράς ATP 250 με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό.

Ο Ρώσος, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, περιμένει το νικητή του Αυστραλέζικου εμφυλίου Κοκκινάκης-Ποπίριν στο 2ο γύρο της διοργάνωσης ενώ πιθανότερος αντίπαλος του Ρούμπλεφ στα προημιτελικά είναι ο 6-Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Οι Ισπανοί 4-Ρομπέρτο Μπαουτίστα και 7-Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς είναι οι άλλοι δύο seeded στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Νο2 στην Αδελαΐδα είναι ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα που θα αντιμετωπίσει έναν qualifier στο 2ο γύρο ενώ διασταυρώνεται με τον 5-Ντάνιελ Έβανς στα προημιτελικά κι έναν εκ των Χατσάνοφ/Πολ στα ημιτελικά.

ADELAIDE INTERNATIONAL 2 DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+8.5h)

The post Ρουντ και Ρούμπλεφ σε Όκλαντ και Αδελαΐδα (draws) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα