Ρουντ και Μπερετίνι έδωσαν το προβάδισμα στην Ευρώπη (vids)

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Rod Laver Cup η ομάδα της Ευρώπης, με τους Κάσπερ Ρουντ και Ματέο Μπερετίνι να κερδίζουν τα πρώτα δυο παιχνίδια του τουρνουά.

Στο πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής, οι δυο Ευρωπαίοι επικράτησαν των Ράιλι Οπέλκα και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, αντίστοιχα, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα τους, υπό τις οδηγίες του Μπιόρν Μποργκ.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία στο TD Garden, ο Νορβηγός επικράτησε του “γίγαντα” Αμερικανού με 6-3, 7-6(4) και έκανε το 1-0 για την

Ευρώπη.

A winner’s roar.@MattBerrettini triumphs 6-7 7-5 [10-8] over Felix Auger-Aliassime to give Team Europe a 2-0 lead.#LaverCup pic.twitter.com/CvEYAHvljj

— Laver Cup (@LaverCup) September 24, 2021

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μπερετίνι επέστρεψε από set πίσω και κέρδισε τον Καναδό αντίπαλό του στο super tie break, για να αυξήσει το προβάδισμα της Team Europe. Ο Ιταλός επιβλήθηκε με 6-7(3), 7-5, 10-8.

Στο βραδινό πρόγραμμα του Laver Cup, ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα προσπαθήσει να αυξήσει ακόμη περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας του, αντιμετωπίζοντας τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Στο διπλό, οι Μπερετίνι και Ζβέρεφ θα παίξουν κόντρα στους Σαποβάλοφ και Ίσνερ.

LAVER CUP STANDINGS l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ρουντ και Μπερετίνι έδωσαν το προβάδισμα στην Ευρώπη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα