Ρίχνονται στη μάχη τα βαριά χαρτιά

Σήμερα αναμένεται να ριχτούν για πρώτη φορά στη μάχη του φετινού Roland Garros, οι Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Ενώ, πρεμιέρα στις γυναίκες και για τις Σερίνα Γουίλιαμς και Καρολίν Βοζνιάκι. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας…

Πληρέστατο είναι το σημερινό πρόγραμμα του δεύτερου Grand Slam της σεζόν. Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντομινίκ Τιμ,

Σερίνα Γουίλιαμς και Καρολίν Βοζνιάκι, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο τουρνουά.

Σε back to back αναμετρήσεις στο Philippe Chatrier τοποθετήθηκαν από τους διοργανωτές, τα δυο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου φέτος στο Παρίσι.

Ο 11 φορές πρωταθλητής αρχικά, Ράφα Ναδάλ, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στις 13:30GR αντιμετωπίζοντας τον νεαρό Γιανίκ Χάνφμαν, που προέρχεται από τα προκριματικά και καταλαμβάνει τη θέση Νο180 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή.

Αμέσως μετά το τέλος αυτού του αγώνα, θα μπει στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Γαλλικού Όπεν, ο Νο1 τενίστας του κόσμου. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στις 15:15GR θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Χιούμπερτ Χούρκατς, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας.

Με το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Σέρβο πρωταθλητή και τον φιλόδοξο Πολωνό, στο Chatrier θα μπει η Σερίνα Γουίλιαμς, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο Roland Garros φέτος, αντιμετωπίζοντας την Βιτάλια Ντιατσένκο στις 17:30GR.

Νωρίτερα, την αυλαία στο court ανοίγει ο αγώνας ανάμεσα στην Καρολίν Βοζνιάκι και την Βερόνικα Κουντερμέτοβα (12:00GR).

Όσον αφορά τα υπόλοιπα courts, στις 13:30GR ήταν προγραμματισμένο το ματς της Πέτρα Κβίτοβα με την Σοράνια Κιρστέα στο Lenglen, όμως η Τσέχα απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού, λίγο πριν ριχτεί στη μάχη.

Στις 17:15GR στο ίδιο court, ο περυσινός φιναλίστ Ντομινίκ Τιμ, θα κοντραριστεί με τον Αμερικανό Τόμι Πολ που αγωνίζεται με Wild Card.

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα θα κάνει κι αυτός το ντεμπούτο του σήμερα, αντιμετωπίζοντας τον Γιόζεφ Κόβαλικ στις 16:00GR, αγωνιζόμενος στο νεοσύστατο Simonne-Mathieu.

Ντανίλ Μεντβέντεφ και Ντένις Σαποβάλοφ θα αγωνιστούν επίσης για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης σήμερα.

Το πρόγραμμα στα τρία μεγάλα courts (Ώρα έναρξης των πρώτων αγώνων 12:00)

Philippe Chatier

Βοζνιάκι-Κουντερμέτοβα
Ναδάλ-Χάνφμαν
Τζόκοβιτς-Χούρκατς
Σ.Γουίλιαμς-Ντιατσένκο

Suzanne Lenglen

Περμεντιέρ-Μπέρτενς
Κιρστέα-Γιούβαν
Τσονγκά-Γκόγιοβτζικ
Τιμ-Πολ

Simonne-Mathieu

Κούζμοβα-Κορνέ
Μ.Ζβέρεφ-Γκασκέ
Βαβρίνκα-Κόβαλικ
Στρίτσοβα-Στόσουρ

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ρίχνονται στη μάχη τα βαριά χαρτιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα