Ριμπάκινα: “Ήταν μεγάλη μάχη, η Σάκκαρη είχε μεγαλύτερη ενέργεια”

Η Έλενα Ριμπάκινα κατάφερε να βγει νικήτρια από την αναμέτρηση-θρίλερ κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες και 48 λεπτά με την Καζάκα να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Miami Open για 2η σερί χρονιά. 

Η Νο4 του κόσμου, η οποία είχε αποσυρθεί από το Indian Wells της περασμένης εβδομάδας λόγω ασθένειας, φάνηκε εξαντλημένη αμέσως μετά τον προημιτελικό κόντρα στην Ελληνίδα τενίστρια. 

“Δεν έχω λόγια. Είμαι τόσο κουρασμένη, αλλά και πολύ χαρούμενη με τη νίκη”,

είπε ο Ριμπάκινα. “Ήταν μια μεγάλη και σκληρή μάχη. Ήμουν λόγο τυχερή που σέρβιρα στο τέλος με καινούργιες μπάλες, ήταν πιο εύκολο για μένα στο service. Τώρα απλά πρέπει να επανέλθω. Η Σάκκαρη είχε μεγαλύτερη ενέργεια. Σέρβιρε πολύ καλύτερα στην αρχή του 3ου set, αλλά σκεφτόμουν πάντα να πηγαίνω πόντο με πόντο.”

Όσο για τον δεμένο της αστράγαλο, η Ριμπάκινα είπε: “Μετά τον αγώνα κόντρα στην Κις, ένιωσα ενόχληση στον αστράγαλο. Προσπαθώ να ξεπεράσω όλους αυτούς του μυϊκούς πόνους και να ανακάμψω για τον επόμενο αγώνα όπου νομίζω θα είμαι καλύτερα.”

Η Ριμπάκινα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Βικτόρια Αζαρένκα που με τη σειρά της κέρδισε το βράδυ της Τρίτης την Γιουλία Πουντίντσεβα. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Ριμπάκινα: “Ήταν μεγάλη μάχη, η Σάκκαρη είχε μεγαλύτερη ενέργεια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα