Ρεπό ο Στέφανος, ντέρμπι γενεών στη Βιέννη

Με τους εναπομείναντες αγώνες του 1ου γύρου και αρκετούς για τη φάση των “16” της διοργάνωσης, συνεχίζεται σήμερα το κορυφαίο τουρνουά της εβδομάδας στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Το Νο1 του ταμπλό, Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα παίξει στα μονά καθώς θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον Φράνσις Τιαφό για το 2ο γύρο της διοργάνωσης, ωστόσο θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του διπλού όπου με συμπαίκτη τον Φελισιάνο Λόπεζ θα αντιμετωπίσουν (19:00GR) τους κορυφαίους Κολομβιανούς, Καμπάλ/Φάραχ.

Από το πρόγραμμα της Τετάρτης, ξεχωρίζει το σπουδαίο ματς ανάμεσα στον Άντι Μάρει και τον

Κάρλος Αλκαράθ (18:30GR), δύο εβδομάδες μετά το μεταξύ τους ραντεβού στο 2ο γύρο του Indian Wells Masters.

Σε εκείνο το ματς, ο 34χρονος Σκωτσέζος είχε ανατρέψει το σκορ (5-7, 6-3, 6-2) επί του 18χρονου Ισπανού, σε ένα συναρπαστικό και ποιοτικό ματς, όπως αναμένεται και το σημερινό τους ραντεβού στο Erste Bank Open.

Ο νικητής θα περιμένει τον αντίστοιχο του ζευγαριού Μπασιλασβίλι-Μπερετίνι που κλείνουν το σημερινό πρόγραμμα στη Βιέννη (20:00GR).

Για τον 1ο γύρο, ο Σίνερ αντιμετωπίζει τον Οπέλκα τους οποίους περιμένει ο Ντένις Νόβακ ενώ ο Μονφίς τίθεται αντιμέτωπος με τον Λορένζο Μουσέτι και το συγκεκριμένο ζευγάρι διασταυρώνεται στους “16” με τους Φονίνι-Σβάρτσμαν.

ERSTE BANK OPEN VIENNA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ρεπό ο Στέφανος, ντέρμπι γενεών στη Βιέννη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα