Πρώτη νίκη στη χρονιά για Ίσνερ

09:11 8/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Μετά το άσχημο ξεκίνημά του στην Αυστραλία, ο Τζον Ίσνερ πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά το Paris Masters 2022, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Dallas Open της πατρίδας του.

Ο 37χρονος Αμερικανός, προερχόμενος από δύο σερί ήττες σε Όκλαντ (Μπαρερέ) και Australian Open (Μαναρινό) κέρδισε σε δύο κλειστά σετ

με 7-6(5), 7-6(1) τον Τσουν-Ισίν Τσενγκ και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της indoor διοργάνωσης όπου θα περιμένει έναν εκ των Σβάιντα-Αλτμάγερ.

“Θα ήθελα πολύ να κερδίσω κάποια ματς στην Αυστραλία, αλλά δεν συνέβη. Συνήθως παίζω το καλύτερό μου στην πατρίδα, στις Ηνωμένες Πολιτείες και εδώ αισθάνομαι σπίτι μου” είπε το πρώην Νο8 και νυν Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο Τζει Τζει Γουλφ κέρδισε 6-3, 6-3 τον συμπατριώτη του, Μπράντον Χολτ στο πρώτο του τουρνουά μετά την πορεία μέχρι τους “16” του Australian Open. Ο Γουλφ κυριάρχησε από το σερβίς όπου κέρδισε το 93% των πόντων πίσω από το πρώτο και δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει break point στο ματς.

Στους “16” του Ντάλας, ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον Ράντου Άλμποτ μετά και τη νίκη του Ρουμάνου με ανατροπή επί του wild card Λίαμ Κραλ.

DALLAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Πρώτη νίκη στη χρονιά για Ίσνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα