Πρώτη φετινή νίκη για Σερίνα στο χώμα (vid)

Η Σερίνα Γουίλιαμς ξεκίνησε με το δεξί στο τουρνουά της Πάρμα, κερδίζοντας την 17χρονη Ιταλίδα και Νο572 του κόσμου, Λίζα Πιγκάτο με 6-3, 6-2 σε 68 λεπτά. 

Η Νο8 του κόσμου έδειξε σε πολλά σημεία της αναμέτρηση ότι είναι ακόμα ανέτοιμη για το γαλλικό όπεν το οποίο αρχίζει σε δύο εβδομάδες, με την Πιγκάτο μάλιστα να φτάνει σε μπρέικ από στο πρώτο σέρβις-γκέιμ της Αμερικανίδας. 

Στη συνέχεια η Γουίλιαμς “έσπασε” από δύο φορές το σερβίς της Ιταλίδας τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο σετ φτάνοντας στην πρώτη

νίκη της στη φετινή χωμάτινη περίοδο, αλλά και την πρώτη στο χώμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο ρολάν γκαρός απέναντι στην συμπατριώτισσά της Κρίστι Αν.

First win of the clay court season. @serenawilliams is through in Parma! #EmiliaRomagnaOpen pic.twitter.com/FQGO8Y1dCw

wta (@WTA) May 17, 2021

Στον επόμενο γύρο η Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Τσέχα, Κατερία Σινιάκοβα, η οποία νωρίτερα ξεπέρασε το εμπόδιο της Δανής Κλάρα Τάουσον με 6-1, 6-3. 

Θυμίζουμε ότι η 39χρονη Σερίνα, αποκλείστηκε πρόωρα από το όπεν της Ρώμης και μάλιστα στο 1000ο παιχνίδι καριέρας, από την Αργεντινή Νάντια Ποντορόσκα και αμέσως μετά πήρε την κάρτα ελευθέρας για το τουρνουά της Ρώμης προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το ραντεβού στο Παρίσι. 

The post Πρώτη φετινή νίκη για Σερίνα στο χώμα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα