Πρωταθλητής στα διπλά του Μόναστιρ ο Σκορίλας

Στην κορυφή των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Μόναστιρ της Τυνησίας έφτασε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, συνεργαζόμενος με τον Ιταλό Λούκα Τζιακομίνι.

Το ελληνοϊταλικό δίδυμο επιβλήθηκε των Βρετανών Μπίλι Μπλέιντς και Φρέντι Μπλέιντς με 6-3, 7-6(3), ύστερα από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα, και έχοντας πετύχει το απόλυτο των νικών στέφθηκαν πρωταθλητές.

Αυτή ήταν η

τέταρτη διαδοχική τους νίκη αυτή την εβδομάδα, έχοντας κερδίσει πρώτα τους Ισπανούν Σαμουέλ Μαρτίνεζ Αριόνα και Μάριο Μόνκλους Μάρτιν με 7-5, 6-2, και μετέπειτα τους Βρετανούς Γιούαν Μουρ και Χάμις Στιούαρτ με 6-4, 3-6, 10-8.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης ξεπέρασαν το εμπόδιο των Εσθονών, Γιοχάνες Σίμαν και Σιμ Τρουστ με 6-3, 6-0, μέσα σε μία ώρα και 4 λεπτά αγώνα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σκορίλας αγωνίστηκε και στα μονά, μετρώντας δύο νίκες κα μία ήττα.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά, ενώ για να φτάσει μέχρι εκεί κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη νίκη καριέρας, βγάζοντας εκτός συνέχειας τον No1 του ταμπλό, αλλά και No287 του κόσμου, Σκάντερ Μανσούρι.

The post Πρωταθλητής στα διπλά του Μόναστιρ ο Σκορίλας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα