Πρόσκληση από το Australian Open στη Βασιλική Καλογεροπούλου!

Το Australian Open προσκάλεσε την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Βασιλική Καλογεροπούλου στους αγώνες επίδειξης που θα εντάξει (για πρώτη φορά) στο πρόγραμμά του το πρώτο Grand Slam της σεζόν, με τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου με προβλήματα ακοής. 

Μια από τις προσκλήσεις που έστειλαν οι διοργανωτές έλαβε και η Καλογεροπούλου η οποία τον περασμένο Μάιο κατέκτησε την 5η θέση στην Ολυμπιάδα

Κωφών, με τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος σε αυτό το τουρνουά επίδειξης να αγωνίζονται μεταξύ τους σε μονά και διπλά παιχνίδια. 

Η συγκεκριμένη πρόσκληση μάλιστα έρχεται σε ένα εξαιρετικά καλό χρονικό σημείο καθώς τον Σεπτέμβριο του 2023 η Ελληνική Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος θα διοργανώσει στην Κρήτη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών Αντισφαίρισης. 

Αναμφίβολα μια μεγάλη στιγμή τόσο για τη Θεσσαλονικιά τενίστρια και για τον προπονητή της, Γιάννη Ιωαννίδη, όσο φυσικά και για το ελληνικό τένις. 

Η πρόσκληση του Australian Open για τη Βασιλική Καλογεροπούλου!

You’re invited to join us at the Australian Open 2023! 

Dear Vasiliki,

Congratulations you are invited to come and compete at the inaugural AO DHoH Finals tournament in January 2023 at Melbourne Park.  This amazing new event will bring the world’s top deaf or hard of hearing players together to compete for the first time at a Grand Slam event.

The post Πρόσκληση από το Australian Open στη Βασιλική Καλογεροπούλου! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα