Προς ακύρωση το Swiss Indoors της Βασιλείας

Οι διοργανωτές του 500αριου τουρνουά της Βασιλείας ζήτησαν από τους ιθύνοντες της ΑΤΡ την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης…

Μπορεί η ΑΤΡ να ανακοίνωσε την Τετάρτη την ημερομηνία επιστροφής των τουρνουά στο Tour (14 Αυγούστου), όμως το Swiss Indoors Basel της Ελβετίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα διεξαχθεί φέτος.

Οι άνθρωποι του τουρνουά ζήτησαν με επιστολή τους στην ΑΤΡ την ακύρωση του θεσμού και όπως όλα δείχνουν η Ομοσπονδία θα αποδεχθεί το συγκεκριμένο

αίτημα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση που έλαβαν οι Ελβετοί έπαιξε σίγουρα ο τραυματισμός του Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να παίξει στη γενέτειρά του, μιας και χάνει την συνέχεια της σεζόν.

Με δεδομένο ότι ο 38χρονος δεν θα έδινε το παρών, ενώ ταυτόχρονα το τουρνουά θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών, προφανώς και οι ιθύνοντες του Swiss Indoors επέλεξαν την ακύρωση του θεσμού.

Η φετινή διοργάνωση θα ήταν ιστορική, μιας και θα ήταν η 50η χρονιά που θα λάμβανε χώρα το τουρνουά στην Ελβετία. Είχε προγραμματιστεί για την εβδομάδα 24/10 – 1/11.

Παρά ταύτα, ο κορονοϊός και κατ’ επέκταση η απόφαση του Ρότζερ να μην αγωνιστεί εκ νέου φέτος, οδηγούν το τουρνουά σε μια σκληρή απόφαση.

Ο διευθυντής του Swiss Indoors, Ρότζερ Μπρένγουαλντ, θέλοντας να δείξει πόσο κοντά είναι στην ακύρωση, είπε: “Ο κορονοϊός έχει κάνει μπρέικ και σερβίρει για τη νίκη. Δύσκολα θα αποτύχει”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Προς ακύρωση το Swiss Indoors της Βασιλείας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα