Πρεμιέρα στο Αμπού Ντάμπι

Σήμερα ξεκινάει το Mubadala World Tennis Championships στο Αμπού Ντάμπι με τους δύο προημιτελικούς και το exhibition των αδερφών Γουίλιαμς

To πρώτο τουρνουά της νέας σεζόν, έστω και ανεπίσημο, ξεκινάει σήμερα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το τριήμερο event, αποτελεί ένα από τα highlights στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς καθώς στο τουρνουά συμμετέχουν και φέτος σπουδαίο τενίστες.

Ράφαελ

Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένεται να γεμίσουν το Abu Dhabi International Tennis Complex, επιλέγοντας το συγκεκριμένο τουρνουά στο πλαίσιο της αγωνιστικής τους προετοιμασίας ενόψει της επίσημης έναρξης της σεζόν.

Σήμερα, θα διεξαχθούν οι δύο προημιτελικοί Άντερσον-Τσουνγκ (14:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) και Τιμ-Χατσάνοφ (16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) ενώ στο βραδινό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνεται και το σπουδαίο φιλικό της Σερίνα Γουίλιας με τη Βίνους Γουίλιαμς (18:00GR-COSMOTE SPORT 6HD).

Ο Ράφαελ Ναδάλ, τέσσερις φορές πρωταθλητής του θεσμού, περιμένει στν πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής τον νικητή του αγώνα Άντερσον-Τσουνγκ ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τρεις φορές πρωταθλητής, τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Τιμ-Χατσάνοφ.

Υπερασπιστής του τίτλου είναι ο Κέβιν Άντερσον

A little bit of culture, coffee and tennis – an eventful start to #MWTC with @KAndersonATP, @ThiemDomi, @karenkhachanov and @HyeonChung before the ACTION starts tomorrow! Get your tickets HERE – https://t.co/AaDLqtLe3b #Tennis #AbuDhabi pic.twitter.com/CGpZ6BOwWM

— MWTC (@MubadalaTennis) 26 Δεκεμβρίου 2018

The post Πρεμιέρα στο Αμπού Ντάμπι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα