Πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο MMO Virtual Pro

Την Δευτέρα (27/4) θα ξεκινήσει η δράση στο Mutua Madrid Open Virtual Pro με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αναμένεται να αγωνιστεί δυο φορές μέσα στην ημέρα…

Οι ιθύνοντες του Mutua Madrid Open ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της 1ης ημέρας αγώνων στο φετινό, ξεχωριστό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα του Playstation 4.

Οι

32 διαγωνιζόμενοι (16 άνδρες και 16 γυναίκες) θα ριχτούν στη μάχη την Δευτέρα για τις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του τουρνουά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει δυο ματς στην πρεμιέρα του, με τον Ράφα Ναδάλ και τον Άντι Μάρεϊ επίσης να πιάνουν… χειριστήρια.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 16:00GR με την αναμέτρηση του Ντιέγκο Σβάρτζμαν κόντρα στον Νταβίντ Φερέρ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι στις 17:45GR, ενώ στις 20:45GR ο Έλληνας πρωταθλητής θα παίξει απέναντι στον Κέι Νισικόρι.

Οι αναμετρήσεις θα γίνονται κάθε 15 λεπτά, με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα στις 16:00GR και ώρα έναρξης του τελευταίου αγώνα της ημέρας στις 22:00GR.

Οι ιθύνοντες του τουρνουά έχουν οργανώσει μια υπερπαραγωγή, με σχόλια και συνεντεύξεις από κορυφαίους τενίστες, καθώς και εικόνα από τα σπίτια των διαγωνιζόμενων όσο αυτοί… τα δίνουν όλα στο παιχνίδι.

Το show θα διαρκέσει επτά ώρες, ενώ την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους τελευταίους αγώνες των ομίλων.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί του θεσμού, ενώ την Πέμπτη είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί και οι τελικοί στο ανδρικό και το γυναικείο ταμπλό. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την σελίδα του Mutua Madrid Open στο Facebook.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Looks like it’s gonna be a hectic Monday! What a line-up for the first day of the #MMOPEN Virtual Pro! #PlayAtHome pic.twitter.com/if99uOietv

— #MMOPEN (@MutuaMadridOpen) April 25, 2020

Δημήτρης Χαλιάπας 

The post Πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο MMO Virtual Pro appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα