Πλίσκοβα: “Δεν ήθελα άλλη εκτός από την Μπάρτι” (vid)

11:28 9/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Καρολίνα Πλίσκοβα θα βρεθεί για 1η φορά στην καριέρα της σε τελικό Wimbledon, μετά από την επικράτησή της την Πέμπτη (8/9) απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Τσέχα και πρώην Νο1 μπορεί να μην είχε προχωρήσει ποτέ πέρα από τον 4ο γύρο στο All England Club, ωστόσο έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση και συγκεκριμένα στον τελικό US Open

του 2016.

Κοινός παρονομαστής για την Τσέχα των 186 εκατοστών, ότι όπως και τότε έτσι και τώρα θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στην Νο1 του κόσμου! 

“Είναι ο 2ος τελικός στην καριέρα μου σε Grand Slam και είναι η 2η φορά που θα αγωνιστώ απέναντι σε Νο1 τενίστρια.”, δήλωσε η Πλίσκοβα. “Ωστόσο αυτό που θέλεις σε έναν τελικό είναι να παίξει με τον καλύτερο παίκτη. Δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Ας.”

Πλίσκοβα και Μπάρτι έχουν αναμετρηθεί ήδη 7 φορές με την Αυστραλή να έχει τον πρώτο λόγο με 5-2, μετρώντας 3 συνεχόμενες με πιο πρόσφατη αυτή της Στουτγκάρδης όπου η Μπάρτι επικράτησε στα 3 sets παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

“Είναι ένας τελικό. Όλα μπορούν να συμβούν. Γνωρίζω ότι έχει κατακτήσει ένα Grand Slam (Roland Garros 2019), αλλά όπως και για μένα έτσι για εκείνη αυτός είναι ο πρώτος τελικός στο Wimbledon.”

“Ξέρω ότι έχασα μερικές φορές από την Άσλεϊ, αλλά κάθε φορά ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και ένας πολύ καλός αγώνας. Ποτέ δεν έχω παίξει άσχημα απέναντι στην Μπάρτι. Φυσικά μερικές φορές κάνει να φαίνεται άσχημο το παιχνίδι σου με τον τρόπο που παίζει, αλλά είχα πολλές πιθανότητες και στον πιο πρόσφατο στη Στουγκάρδη.”

“Ξέρω ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τις δύο στον τελικό. Είναι μια πολύ καλή παίκτρια και φυσικά θέλει να κερδίσει. Δεν περιμένω τίποτα εύκολο.”

The post Πλίσκοβα: “Δεν ήθελα άλλη εκτός από την Μπάρτι” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα