Πιο θεαματικό το Αμπού Ντάμπι με τον Μονφίς

Ο Γκάελ Μονφίς έγινε ο 5ος τενίστας που θα αγωνιστεί στο Mubadala World Tennis Championships

Φέτος, το ανεπίσημο τουρνουά Mubadala World Tennis Championships στην μεγαλούπολη των ΗΑΕ, θα γίνει νωρίτερα (19-21 Δεκεμβρίου) όμως αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ, αφού οι διοργανωτές

έχουν εξασφαλίσει κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις.

Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν οι πρώτοι τέσσερις που επιβεβαιώθηκαν και πλέον θα τους συνοδεύσει και ο θεαματικός Γκάελ Μονφίς.

Το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, θα επιστρέψει στο Αμπού Ντάμπι για πρώτη φορά μετά το 2011 και θεωρεί ότι είναι σε θέση να προκαλέσει τα δύο θρυλικά ονόματα, το τριήμερο του ανεπίσημου τουρνουά.

“Έχοντας παίξει στο Αμπού Ντάμπι και στο παρελθόν, ξέρω τη φανταστική ατμόσφαιρα του γηπέδου και είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω. Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τους υπόλοιπους κορυφαίους και πιστεύω ότι θα είναι το τέλειο ξεκίνημα σε μια σημαντική σεζόν” είπε ο 33χρονος Γάλλος.

Πλέον, απομένει ο 6ος και τελευταίος άνδρας που θα αγωνιστεί στο σπουδαίο τουρνουά.

Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστούν απευθείας στα ημιτελικά.

Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, θα πραγματοποιηθεί και φιλικός αγώνας μεταξύ γυναικών. Οι δύο τενίστριες που θα πάρουν μέρος στο φετινό τουρνουά είναι η Μαρία Σαράποβα και η Αμάντα Ανισίμοβα.

The post Πιο θεαματικό το Αμπού Ντάμπι με τον Μονφίς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα