Περίπατος Ράφα – VIDEO

14:48 6/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε δεύτερη συνεχόμενη εξαιρετική εμφάνιση στο Περθ της Αυστραλίας και νικώντας τον Πάμπλο Κουέβας, έδωσε στην Ισπανία μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του ΑΤΡ Cup…

Ο “Ταυρομάχος” απόλεσε μόλις τρία γκέιμς από τον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας και έφερε σε πέρας τη δεύτερη δοκιμασία του στο τουρνουά, με απόλυτη επιτυχία.

Μετά από 74 λεπτά αγώνα, ο Ναδάλ επικράτησε με 6-2, 6-1 του αντιπάλου του και εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ νωρίτερα στην ημέρα, για

να δώσει έτσι τη δεύτερη νίκη της χώρας του, στο Group B του ATP Cup.

Super performance from @RafaelNadal!

#TeamSpain take the tie after Nadal defeats Cuevas 6-2 6-1 at RAC Arena.#ESPURU | #Perth | #ATPCup pic.twitter.com/bAV177JQoz

— ATPCup (@ATPCup) 6 Ιανουαρίου 2020


Ο Αγκούτ είχε επιβληθεί του 20χρονου Φράνκο Ρονκαντέλι με 6-1, 6-2, όμως παρά τις δυο αυτές νίκες, η Ισπανία δεν έχει προκριθεί ακόμη στην επόμενη φάση.

Αυτό, γιατί η Ιαπωνία που βρίσκεται επίσης στο Group B, έχει τρομερές επιδόσεις μέχρι στιγμής στο τουρνουά και με απολογισμό 2-0 (5-1) βρίσκεται στην πολύ κοντά, στη 2η θέση του ομίλου.

Η παρέα του Ράφα, καλείται να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Ιαπωνία, η οποία αγωνίζεται δίχως τον Κέι Νισικόρι, αν θέλει να βρεθεί στα προημιτελικά. Σε περίπτωση ήττας, οι “Σαμουράι” θα προκριθούν ως 1οι.

Βέβαια, οι Ισπανοί δεν έχουν χάσει ούτε ματς ακόμη στον θεσμό (6-0), οπότε πιθανότατα θα πάρουν ακόμη και σε περίπτωση ήττας το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ως μια από τις δυο καλύτερες δεύτερες.

We think these guys might be onto something @RafaelNadal | #Perth | #ATPCup pic.twitter.com/i1BHS1AV5C

— ATPCup (@ATPCup) 6 Ιανουαρίου 2020


Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Κροατία επικράτησε εύκολα με 3-0 της Πολωνίας και είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Νότια Αφρική, κέρδισε με 3-0 τη Χιλή και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να περάσει επίσης στην “8αδα”. Ενώ, σημαντική νίκη πέτυχαν και οι Αυστριακοί επί της Αργεντινής (3-0), με μπροστάρη τον Ντομινίκ Τιμ

GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Περίπατος Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα