Πέρασε εντυπωσιακά στα προημιτελικά η Σάκκαρη!

17:02 1/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σάκκαρη δεν έχασε ούτε σετ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο Ραμπάτ του Μαρόκο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του International τουρνουά Marocco Open, με νίκη σε βάρος της Ισαμπέλα Σινίκοβα…

Η 27χρονη Βουλγάρα, Ισαμπέλα Σινίκοβα, έμελλε να είναι το δεύτερο θύμα της Μαρίας Σάκκαρη στο Μαρόκο.

Στην παρθενική της συμμετοχή στο τουρνουά του Ραμπάτ, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει προκριθεί ήδη με δυο

σερί straight-sets νίκες, στα προημιτελικά του θεσμού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρία επικράτησε της Σινίκοβα με 6-4, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τις “8” καλύτερες της φετινής διοργάνωσης, όπου θα παίξει την Πέμπτη με την νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελίζ Μέρτενς, No1 του ταμπλό και υπερασπίστρια του τίτλου, και την Ιβάνα Γιόροβιτς.

Χρειάστηκε 83 λεπτά και ένα μεγάλο ξέσπασμα στο δεύτερο σετ για να φτάσει στη νίκη, το Νο51 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η Μαρία αν και κατέκτησε ελεγχόμενα το εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης με 6-4, μπήκε “μουδιασμένα” στο δεύτερο σετ και έμεινε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς με 0-3, δείχνοντας να τα έχει χαμένα.

Μετά από εκείνο το changeover όμως, και την είσοδο του προπονητή της στο court, Τομ Χιλ, δίνοντας της κατευθύνσεις για το πως πρέπει να διαχειριστεί τη συνέχεια του αγώνα (της είπε να παίζει περισσότερο στο μπάκχαντ της Σινίκοβα) μέσα από έναν… ιδιαίτερα έντονο διάλογο, η κατάσταση άλλαξε άρδην.

Ξεχνώντας τα πρώτα τρία, κάκιστα γκέιμς, η Μαρία έτρεξε ένα εντυπωσιακό σερί πέντε συνεχόμενων κερδισμένων γκέιμς, για να μετατρέψει μέσα σε ελάχιστα λεπτά, το 6-4, 0-3 σε 6-4, 5-3 και να γίνει η απόλυτη ρυθμιστής του αγώνα.

Αν και η Βουλγάρα, Νο215 στον κόσμο κράτησε το σερβίς της με 0 μένοντας στο ματς προσωρινά, στο αμέσως επόμενο γκέιμ και έχοντας τις μπάλες στα χέρια της για να “κλείσει” την αναμέτρηση, η Μαρία δεν έκανε λάθος, τελειώνοντας τον αγώνα με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

MAROCCO OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πέρασε εντυπωσιακά στα προημιτελικά η Σάκκαρη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα