Πανίσχυρο field στο Μπρισμπέιν και επιστροφή Σαράποβα

H Μαρία Σαράποβα επιστρέφει στη δράση και ελπίζει σε wild card και για το Australian Open 2020

Οι συζητήσεις των διοργανωτών με την εταιρία εκπροσώπησης της Μαρίας Σαράποβα, είχαν αίσιο τέλος και η Ρωσίδα πρωταθλήτρια θα πάρει μέρος στο σημαντικότερο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Australian Open,

στο Μπρισμπέιν 6-12 Ιανουαρίου 2020.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο133 της παγκόσμιας κατάταξης, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από ένα ακόμη μεγάλο διάστημα απουσίας, έχοντας παίξει για τελευταία φορά στο Αμερικανικό Όπεν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Μάσα θα αγωνιστεί με wild card στο Premier τουρνουά στο Queensland Tennis Center του Μπρισμπέιν ενώ θα χρειαστεί άλλη μια κάρτα ελεύθερης συμμετοχής για να πάρει μέρος στο κυρίως ταμπλό του Australian Open που ξεκινάει στις 20 Ιανουαρίου.

Με πέντε Grand Slam στην κατοχή της, η Σαράποβα είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του Brisbane International ενώ οι διοργανωτές κάνουν λόγο για το πιο δυνατό field των τελευταίων ετών. Το 2015 η Ρωσίδα κατέκτησε τον τίτλο στο Queensland.

“Μπρίσμπειν, μου έλειψες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω τη χρονιά στο τουρνουά, στην πόλη. Μου έλειψαν οι φίλαθλοι, μου έλειψε το τουρνουά και θέλω πολύ να σας δω σύντομα” είπε στο μήνυμά της η Μάσα.

A message from Maria
.
.#BrisbaneTennis @visitbrisbane @MariaSharapova pic.twitter.com/CkrEuvxHB1

— #BrisbaneTennis (@BrisbaneTennis) December 30, 2019


Μπάρτι, Πλίσκοβα, Οσάκα, Σβιτολίνα, Κέρμπερ, Μπερτένς, Κόντα, Β.Γουίλιαμς, Βέκιτς, Στίβενς αλλά και η δική μας Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν στο τουρνουά των 1.4εκ. δολαρίων με την Καρολίνα Πλίσκοβα να είναι η υπερασπίστρια του τίτλου.

Η Σαράποβα κέρδισε τον 3ο Grand Slam τίτλο της στο Australian Open το 2008, ωστόσο στη διοργάνωση του 2016 βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία (μελντόνιουμ) και τιμωρήθηκε με 15 μήνες αποκλεισμό από το τένις.

Brisbane International 2020 Full Field

Ashleigh Barty (Qld)
Karolina Pliskova (CZE)
Naomi Osaka (JPN)
Elina Svitolina (UKR)
Petra Kvitová (CZE)
Kiki Bertens (NED)
Johanna Konta (GBR)
Madison Keys (USA)
Sofia Kenin (USA)
Alison Riske (USA)
Donna Vekic (CRO)
Angelique Kerber (GER)
Karolina Muchova (CZE)
Dayana Yastremska (UKR)
Maria Sakkari (GRE)
Sloane Stephens (USA)
Anett Kontaveit (EST)
Anastasija Sevastova (LAT)
Anastasia Pavlyuchenkova (RUS)
Danielle Collins (USA)
Su-Wei Hsieu (TPE)
Barbora Strycova (CZE)

The post Πανίσχυρο field στο Μπρισμπέιν και επιστροφή Σαράποβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα