Παίζει στην Πάρμα την επόμενη εβδομάδα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη τροποποίησε το καλεντάρι της για το υπόλοιπο της σεζόν και θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Parma Ladies Open της Ιταλίας, στην προσπάθεια που κάνει να συγκεντρώσει τους βαθμούς που χρειάζεται, ώστε να βρίσκεται στα φετινά WTA Finals.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την εβδομάδα 3 – 9 Οκτωβρίου, στο WTA 500 τουρνουά της Οστράβα, όμως πρόσθεσε…

σφήνα στο πρόγραμμά της, το WTA 250 θεσμό της Πάρμα.

Πιο συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα (26 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου) θα είναι η Νο1 τενίστρια του ταμπλό στο χωμάτινο 250άρι της Ιταλίας, αγωνιζόμενη με Wild Card, όπως ανακοίνωσαν την Δευτέρα (19/9) οι διοργανωτές.

Η Μαρία, αυτή τη στιγμή βρίσκεται με 2.358 WTA πόντους στην 9η θέση της κούρσας για τα WTA Finals και αναμένεται να κάνει γεμάτο finish στη σεζόν της, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει μια θέση στις “8”, που θα αγωνιστούν στο Τέξας, την εβδομάδα 31 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου.

Στο ταμπλό του Parma Ladies Open, θα είναι μεταξύ άλλων, οι: Μαρτίνα Τρεβισάν, Αλιζέ Κορνέ, Γιούλια Πουτίντσεβα και Σλόαν Στίβενς.

Την περυσινή έκδοση του τουρνουά, κατέκτησε η Κόκο Γκοφ, που μέχρι στιγμής δεν βρίσκεται στην entry list της φετινής διοργάνωσης. Παρ’ όλα αυτά, οι Ιταλοί προορίζουν μια ακόμη Wild Card για τενίστρια του Top20. Τις επόμενες ώρες, θα μάθουμε ποια είναι.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παίζει στην Πάρμα την επόμενη εβδομάδα η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα